Ana Baniciu a împlinit 31 de ani. Mesajul emoționant transmis de soțul ei, Edy Kovacs

Ana Baniciu a împlinit 31 de ani. Ce a transmis artista de ziua ei de naștere?

Ana Baniciu a împlinit 31 de ani. Mesajul emoționant transmis de soțul ei, Edy Kovacs

Ana Baniciu a împlinit 31 de ani pe 28 ianuarie. Artista a primit o mulțime de urări pe social media cu ocazia aniversării.

În ziua în care a împlinit 31 de ani, Ana Baniciu a postat un mesaj înduioșător pe contul ei de Instagram. Artista va deveni în curând mamă și cea mai mare dorință a ei este ca bebelușul să fie sănătos. 

„31 mă găsește așa… împlinită, iubită, căsătorită😂, nespus de fericită și de recunoscătoare pentru tot și toate care s-au întâmplat în ultimul an! La 31 de ani mi-am pus o singură dorință… vă imaginați, un bebeluș sănătos… atât! Vă mulțumesc din toată inima pentru mesajele și gândurile frumoase! Nici nu pot descrie în cuvinte cât sunt de recunoscătoare pentru voi, pentru Edi, familia noastră și tot ce trăim! Vă îmbrățișez.”

Soțul vedetei, Edy Kovacs, i-a făcut o urare specială pe Instagram.

„La mulți ani, soția mea și iubirea mea!”, a fost mesajul transmis de Edy Kovacs. 

Foto: Instagram

De asemenea, și Raluka, cea mai bună prietenă a ei, i-a transmis un mesaj special cu prilejul zilei ei de naștere. 

„Ana mea, să fii sănătoasă! Fericită ești și așa să rămâi. 31 vine cu iubirea supremă așa că îmi doresc pentru tine să fii calmă și liniștită … să fie așa cum ai visat! La mulți ani, Ana mea! Te iubesc!”, a scris Raluka pe Instagram.

Ana Baniciu și-a anunțat fanii de pe Instagram că este însărcinată pentru prima dată. Artista a publicat o serie de imagini în care își arată burtica de gravidă.

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu!”, a transmis Ana Baniciu pe Instagram.

Într-un interviu acordat recent, Ana Baniciu a vorbit despre cum a decurs până acum sarcina. Artista și soțul ei vor avea un băiețel și așteaptă cu mult entuziasm momentul în care va veni pe lume. 

„Mă simt foarte bine, este o sarcină ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca așa să și continue. Suntem la jumătatea drumului, în al doilea trimestru de sarcină și, ce să zic? Sunt foarte fericită. Noi am anunțat deja că este un băiat. Nu, nu aș face așa ceva (n. red.: gender reveal). Eu sunt mai pe modă veche, dacă se poate așa, nu sunt cu gender reveal-uri”, a declarat Ana Baniciu pentru Fanatik.

Ana Baniciu se gândește deja la numele pe care îl va purta băiețelul ei și a recunoscut că există deja o variantă care îi place foarte mult.

„Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu „A”, mi-a plăcut numele meu. Am știut toată viața mea că o să fiu mamă de băiat, mi-am dorit din suflet. La Edy nici nu există varianta cealaltă. Când a confirmat doamna doctor el a fost cel mai fericit. O să facem și o fată, în orice caz”, a spus Ana Baniciu în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și:
Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, însărcinată cu al patrulea copil: „Tare greu mi-a fost zilele astea…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people