Ana Baniciu a dezvăluit prima imagine cu chipul fiului său și al lui Edy Kovacs. Micuțul Aris este adorabil

Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul copilului ei și al lui Edy Kovacs.

Cu o lună în urmă, Ana Baniciu a devenit mamă, iar cu doar două zile înainte de nașterea fiului lor, Aris, artista și soțul ei, Edy Kovacs, s-au mutat în noua lor locuință. Deși inițial a spus că va dura ceva până când va împărtăși cu publicul imagini cu chipul fiului ei, artista i-a surprins pe fani cu prima fotografie clară a micuțului.

Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul lui Aris

După o perioadă îndelungată în care i-a ascuns chipul copilului pe rețelele de socializare, Ana a revenit cu o surpriză plăcută. Ea l-a fotografiat pe fiul ei, Aris, în timp ce acesta dormea liniștit.

„Miroase a lapte și iubire”, a scris Ana pe Instagram.

„Nu mai pot de drag! ❤️❤️ abia aștept să-l cunosc! ❤️”, „Vai de mine câtă frumusețeeeee!!! Abia aștept să ajungă jurnalul la tine să poți nota toaaate amintirile acestea de neprețuit pentru el”, „Cel mai frumos sentiment”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea artistei.

În urmă cu câteva săptămâni, Ana Baniciu a dezvăluit și motivul pentru care ea și partenerul ei nu doreau, momentan, să arate mai multe imagini cu chipul copilului.

„Avem un bebeluș superb pe care nu știu când o să-mi fac curaj să vi-l arăt. L-aș arăta cu mare drag, dar nu știu… e o chestie de nu pot să explic. Cu siguranță îl veți vedea la un moment dat, dar acum am preferat să îl ținem așa mai… Pentru că e nou-născut și e mic. Dar vi l-aș arăta ca să mă fălesc, cât de frumos e. E extraordinar. Oricum, îl hrănesc exclusiv la sân în perioada asta, e cea mai grea parte din toată treaba nașterii. Am lăptic și îmi doresc să își ia toți nutrienții.”, a dezvăluit Ana Baniciu atunci.

Artista, detalii despre naștere

La o săptămână de la naștere, Ana Baniciu a decis să le povestească urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum a decurs întregul proces, dar și cum a trecut prima săptămână cu copilul acasă. Artista a dezvăluit că inițial trebuia să aibă o naștere naturală, însă venirea mai devreme pe lume a copilului i-a determinat pe medici să recomande nașterea prin cezariană.

„Acum o săptămână m-am trezit la 6 dimineața cu o contracție. Prima contracție puternică m-a trezit din somn. După care m-am culcat la loc pentru că medicul meu mi-a zis să urmăresc și să fie regulate, altfel sunt contracții false și nu trebuie să ne stresăm. Oricum m-a rugat să nu mă stresez pentru că ne pregăteam de o naștere naturală și în general ea durează ore în șir, nu era o chestie de pe un minut pe altul. M-am culcat la loc, după care m-am trezit din nou cu altă contracție. Am zis că este momentul să mă duc să mă spăl, să mă spăl pe cap, să mă aranjez un pic, să mă îmbrac și să plecăm. Nu știam cum să îl trezesc pe Edy și cum să-i spun. Mi-a fost frică să nu se sperie, l-am luat încet, i-am spus că au început durerile și că trebuie să mergem mai devreme la doctor.”, a spus artista pe InstaStory.

Citește și:
Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Alex, și partenera acestuia: „Dacă vede că vorbesc de el…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people