Amber Heard, imagine rară cu fiica ei, Oonagh Paige, pe platoul de filmare pentru Aquaman 2

Amber Heard a împărtășit o fotografie rară alături de fiica ei.

Amber Heard, imagine rară cu fiica ei, Oonagh Paige, pe platoul de filmare pentru Aquaman 2

Amber Heard le-a dezvăluit fanilor o imagine rară cu fiica ei. Vedeta din „Aquaman” în vârstă de 37 de ani a împărtășit o fotografie cu Oonagh Paige, când era doar un bebeluș.

Amber Heard a postat o imagine emoționantă cu fiica ei

Poza o arată pe Heard hrănind-o cu biberonul pe Oonagh Paige, care zâmbea în timp ce se uita înapoi la mama ei la fel de încântată. Fetița actriței a purtat un top roz aprins și pantaloni cu flori, în timp ce vedeta a purtat un pulover de culoare crem peste o cămașă albă. Ea și-a legat părul roșu aprins – semnătura personajului ei din DC Comics, Mera – într-o coafură ținută de o bentiță, în timp ce hrănea copilul în ceea ce părea a fi rulota ei de pe platourile de filmare.

sursa: Instagram

„După atâta timp, Aquaman 2 și-a făcut apariția (scuze, e prea ușor) 💦 Mulțumesc tuturor fanilor mei pentru sprijinul și dragostea copleșitoare în întoarcerea AQ a lui Mera. Vă mulțumesc foarte mult ❤️ #aquaman.”, a fost mesajul transmis de Amber Heard, alături de alte două fotografii de la filmările „Aquaman and the Lost Kingdom”.

Oonagh Paige, pe care vedeta de cinema a numit-o după regretata ei mamă, Paige, s-a născut prin intermediul unei mame surogat în aprilie 2021, dar Heard a dezvăluit vestea în luna iulie a aceluiași an.

„În urmă cu patru ani, am decis că vreau să am un copil. Am vrut să o fac în condițiile mele. Acum apreciez cât de radical este pentru noi, femeile, să ne gândim în acest mod la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinului nostru. Sper să ajungem la un punct în care să fie normalizat să nu vrei un inel pentru a avea un pătuț. O parte din mine vrea să susțină că viața mea privată nu este treaba nimănui. De asemenea, înțeleg că natura jobului meu mă obligă să preiau controlul asupra acestui aspect.”, le-a spus ea urmăritorilor săi la acea vreme.

Amber Heard a continuat să o numească pe fetița ei „începutul restului vieții ei”. Deși starul din „3 Days to Kill” se întâlnea cu Bianca Butti atunci când a venit pe lume Oonagh Paige, persoane din anturajul ei au spus la vremea respectivă că actrița și-a dorit să aibă un copil singură și s-a simțit „mândră” să fie singurul părinte al micuței.

Actrița s-a mutat în Spania

În primăvara anului trecut, după procesul de defăimare foarte mediatizat cu fostul ei soț, Johnny Depp, Heard și fiica ei s-au mutat în liniște din California în Spania. Sau cel puțin asta afirmă jurnalista Alison Boshoff într-un articol publicat de Daily Mail. Potrivit acesteia, actrița în vârstă de 37 de ani ar fi părăsit Hollywood-ul pentru a începe o nouă viață alături de fiica sa, Oonagh, în Madrid.

„Vorbește spaniolă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de toată această agitație”, ar fi declarat o sursă apropiată pentru publicația Daily Mail.

Aceasta a adăugat și că Amber Heard și-ar putea relua la un moment cariera de actriță, însă că momentan se bucură de noile schimbări din viața sa.

„Nu cred că se grăbește să se întoarcă la muncă sau la Hollywood, dar probabil că se va întoarce când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit”, a explicat sursa.

Citește și:
Când vor fi difuzate noile sezoane ale serialelor „Lia – soția soțului meu' și „Lasă-mă, îmi place! Camera 609'. Anunțul făcut de Antena 1

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people