Amber Heard, decizie radicală după procesul de defăimare intentat de fostul său soț, Johnny Depp

Amber Heard este decisă să își schimbe complet viața.

Amber Heard, decizie radicală după procesul de defăimare intentat de fostul său soț, Johnny Depp

După procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva sa, Amber Heard e decisă să își schimbe complet viața. Sau cel puțin asta afirmă jurnalista Alison Boshoff într-un articol publicat de Daily Mail. Potrivit acesteia, actrița în vârstă de 37 de ani ar fi părăsit Hollywood-ul pentru a începe o nouă viață alături de fiica sa, Oonagh, în Madrid.

„Vorbește spaniolă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de toată această agitație”, ar fi declarat o sursă apropiată pentru publicația Daily Mail.

Aceasta a adăugat și că Amber Heard și-ar putea relua la un moment cariera de actriță, însă că momentan se bucură de noile schimbări din viața sa.

„Nu cred că se grăbește să se întoarcă la muncă sau la Hollywood, dar probabil că se va întoarce când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit”, a explicat sursa.

În vara anului trecut, Amber Heard și-a vândut casa din California pentru suma de 1,1 milioane de dolari. De atunci, actrița și-a petrecut destul de mult timp în Spania, fiind surprinsă de paparazzi în Palma de Mallorca.

În decembrie 2022, Amber Heard a anunțat că a semnat un acord ce pune capăt procedurii de recurs din cadrul procesului de defăimare intentat de fostul său soț.

„Este important pentru mine să spun că nu am ales niciodată acest lucru”, a scris Heard în declarația sa pe care a postat-o pe Instagram. „Defăimarea cu care m-am confruntat pe rețelele sociale este o versiune amplificată a modurilor în care femeile sunt victimizate atunci când ies în față.”

„După o îndelungată reflectare, am luat dificila decizie de a încheia un acord. Am luat această decizie după ce mi-am pierdut încrederea în sistemul judiciar american, în cadrul căruia mărturia mea publică a fost utilizată ca o formă de divertisment şi a dat apă la moară reţelelor sociale”, a declarat Amber.

„Între timp am fost expusă la un tip de umilință pe care pur și simplu nu o pot retrăi. Pur și simplu nu pot trece prin asta a treia oară”, a scris Heard, adăugând și că procesul din SUA „s-a dovedit incapabil să mă protejeze pe mine și dreptul meu la liberă exprimare.”

„Nu-mi pot permite să risc o factură imposibilă – una care nu este doar financiară, ci și psihologică, fizică și emoțională”, a adăugat actrița. „Femeile nu ar trebui să se confrunte cu abuzuri sau cu falimentul pentru că și-au spus adevărul, dar, din păcate, nu este ceva neobișnuit.”

Actrița a mai precizat și că de acum încolo își va dedica „timpul muncii care m-a ajutat să mă vindec după divorț.”

În urma acestui acord, Amber Heard îi va plăti fostului său soț suma de un milion de dolari.

„Suntem încântaţi să închidem oficial acest capitol dureros pentru Johnny Depp, care a arătat clar de-a lungul acestui proces că prioritatea lui este să se afle adevărul. Plata unui milion de dolari, pe care domnul Depp se angajează să-l doneze unor organizaţii de caritate, demonstrează că doamna Heard recunoaşte concluziile justiţiei”, au declarat avocaţii lui Johnny Depp.

Citește și:
Cum a reacționat Kevin Costner după ce a aflat de decizia soției sale de a divorța după 18 ani de mariaj

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people