Amber Heard, acuzații dure la adresa lui Jason Momoa, colegul său din „Aquaman 2”: „A spus că vrea să mă concedieze”

Amber Heard a adus acuzații neașteptate la adresa colegului ei de platou, Jason Momoa.

Amber Heard, acuzații dure la adresa lui Jason Momoa, colegul său din "Aquaman 2": "A spus că vrea să mă concedieze"

Amber Heard și Jason Momoa ar fi avut o relație distantă pe platoul de filmare al „Aquaman 2”. O dezvăluire neașteptată publicată marți de Variety susține că fosta soție a lui Johnny Depp a avut tensiuni majore cu fostul actor din „Game of Thrones” în timpul filmărilor pentru continuarea filmului cu supereroi.

Amber Heard, dezvăluiri neașteptate despre Jason Momoa

„Note brute” de la întâlnirile lui Heard cu terapeutul ei, Dr. Dawn Hughes, care au fost văzute de Variety, susțin că Momoa, 44 de ani, era beat pe platou și a încercat să o dea afară pe actriță din film. Potrivit spuselor actriței, Momoa s-ar fi îmbrăcat ca Johnny Depp pe platoul de filmare și ar fi încercat să o dea afară din film.

„Jason a spus că vrea să mă concedieze. Jason era beat – a întârziat pe platou. Îmbrăcat ca Johnny [Depp]. Are și toate inelele”, se arată în notițe. 

Un purtător de cuvânt al DC a infirmat cele relatate, declarând pentru presă: „Jason Momoa s-a comportat într-un mod profesionist în orice moment pe platoul de filmare al filmului „Aquaman și Regatul Pierdut”.”

În altă parte în raport, o sursă care are cunoștință despre drama din spatele scenei a afirmat că Heard, în vârstă de 37 de ani, risca să fie lăsată să plece din film, până când iubitul ei de atunci, Elon Musk, ar fi scris o scrisoare dură către Warner Bros. Potrivit sursei citate, fondatorul Telsa l-a pus pe unul dintre avocații săi să trimită o „scrisoare cu dură către Warner Bros. în care amenința că va da foc la casă” dacă vedeta din „Rum Diary” va fi concediată din superproducție.

Actrița risca să fie dată afară din film

Amenințarea ar fi funcționat pentru că, potrivit Variety, studioul de la Hollywood a „cedat” și, în cele din urmă, „a mers mai departe” cu Heard. Proprietarul SpaceX, în vârstă de 52 de ani, și Heard s-au întâlnit din când în când între 2016 și 2018. Anterior, ea fusese căsătorită cu Depp din 2015 până în 2017. A existat un interes reînnoit pentru interpretarea pe ecran a lui Heard în rolul lui Mera în timpul procesului de defăimare foarte mediatizat pe care aceasta l-a avut cu Depp în 2022.

Actrița din „Never Back Down” a susținut în timpul mărturiei sale că directorii studioului Warner Bros. nu au vrut să o „includă” în continuarea filmului din cauza dramei juridice în curs de desfășurare cu celebrul ei fost soț.

„Mi s-a dat un scenariu și apoi mi s-au dat noi versiuni ale scenariului care au eliminat scene care aveau acțiune în el… și practic mi-au luat o grămadă din rol”, a susținut ea în instanță.

Cu toate acestea, șeful DC, Walter Hamada, a contestat spusele lui Heard în timpul mărturiei sale, insistând că rolul ei minimalizat nu are nimic de-a face cu Depp.

„Cred că, din punct de vedere editorial, au reușit să facă să funcționeze acea relație în primul film. Dar a existat o îngrijorare că a fost nevoie de mult efort pentru a ajunge acolo și că ar fi mai bine să găsim pe cineva cu o chimie mai naturală cu Jason Momoa și să mergem mai departe în acest fel”, a spus el.

Citește și:
Florin Ristei, dezvăluiri despre Ștefan Bănică și perioada în care amândoi au făcut parte din juriul emisiunii X Factor: „Când îl vezi tot timpul aranjat…'

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people