Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu plănuiesc să se mute în Franța: „Așa aș vrea să fiu și eu”

Amalia Năstase a dezvăluit că își dorește să se mute cu soțul ei în Franța.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu plănuiesc să se mute în Franța: "Așa aș vrea să fiu și eu"

Amalia Năstase și partenerul ei, Răzvan Vasilescu, formează un cuplu de câțiva ani. Au împreună un fiu, pe nume Toma, iar Amalia mai are două fete, pe Alessia și Emma, din mariajul anterior cu Ilie Năstase, de care a divorțat în 2010 după o relație de 14 ani și o căsnicie de 7 ani.

Amalia Năstase vrea să se mute cu soțul ei în Franța

Amalia Năstase și soțul ei, Răzvan Vasilescu, planifică să se retragă în Franța la bătrânețe. Recent, vedeta a dezvăluit că visează să aibă o casă în sudul Franței sau un apartament în Paris. Amalia este încântată de stilul de viață francez, unde oamenii de 90 de ani obișnuiesc să călătorească și să iasă la restaurant.

Amalia și soțul ei, Răzvan Vasilescu, au planificat deja itinerariul pentru vacanța de anul acesta, care include atât activități de familie, cât și momente speciale în doi. Vedeta va călători cu familia în Grecia, dar visează și la timpul petrecut pe Coasta de Azur, locul ei favorit. De asemenea, Amalia a decis țara în care se va muta cu soțul ei în viitor.

„Franța! M-aș muta definitiv atunci când vom fi mai în vârstă, probabil că o să avem o căsuță în sudul Franței. Parisul… dacă putem… un apartament la Paris e… Francezii sunt cei mai aristocrați așa la bătrânețe și ies la masă până la 90 de ani. M-au cucerit! Așa aș vrea să fiu și eu!”, a mărturisit Amalia Năstase la Star Matinal, potrivit Spynews.

Amalia are multiple planuri pentru vacanța din acest an. Ea va călători în Grecia împreună cu soțul și copiii lor. Totuși, vedeta are în plan și o evadare romantică alături de partenerul ei de viață.

„Vrem să mergem prin Grecia, să ne împărțim între vacanțele cu copiii și o zi, două fără copii. Vom avea o vară în care mergem la mare, în multe mări. Locul meu preferat a fost, va fi și va rămâne tot timpul Coasta de Azur. Mi se pare că Franța este cea mai frumoasă țară din lume și, bineînțeles, Coasta de Azur este cel mai frumos loc de vacanță”, a mai spus Amalia Năstase.

Vedeta, dezvăluiri despre partenerul ei de viață

Amalia Năstase a făcut declarații inedite despre soțul ei, Răzvan Vasilescu, în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, în urmă cu ceva timp. Vedeta și partenerul ei s-au căsătorit civil în urmă cu șase ani în Las Vegas. În aceeași emisiune, Amalia Năstase a vorbit și despre mariajul pe care l-a avut cu Ilie Năstase

„Nu de asta s-a terminat prima mea căsătorie, că mi-am dat seama că sunt constrânsă de actul căsătoriei! Nu, sub nicio formă, adică, eu sunt foarte liberă dar în același timp am foarte multe tradiții pentru că fără tradiții nu putem să fim noi! Eu sunt măritată cu Răzvan în Las Vegas și suntem căsătoriți! Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că s-a destrămat prima familie, au crescut în a doua familie la fel de armonios! Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc! Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?”, a declarat Amalia Năstase în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Citește și:
Vladimir Draghia, declarații despre relația cu soția lui, Alice Cavaleru, și pasiunea din cuplu: „Sper să se păstreze chestia asta’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people