Amalia Enache, impresionată de vacanța din Japonia. Prin ce experiențe au trecut prezentatoarea TV și fiica ei, Alma: „Vreau să stau mai mult”

Amalia Enache și fiica ei, Alma, au parte de experiențe inedite în vacanța pe care o petrec în Japonia.

Amalia Enache călătorește des și obișnuiește să meargă în diverse destinații alături de fiica ei, Alma. De această dată, cele două se află în Japonia, acolo unde au parte în fiecare zi de câte o experiență impresionantă. 

Amalia Enache și fiica ei, Alma, au mers până acum împreună în diferite călătorii. Pentru sfârșitul verii, prezentatoarea de la PRO TV a ales să plece împreună cu fetița ei în Japonia, o destinație care le-a impresionat pe cele două din prima clipă.

„Prima zi în Tokyo a fost doar pe jos, mii și mii de pași pe străzi, să ne acomodăm cu orașul, să îl simțim, să ne cufundăm în furnicarul lui atât de liniștit, de fapt. Credeam că voi fi copleșită de metropolă și când colo dimpotrivă, ordinea, claritatea, cromatica-oamenii sunt îmbrăcați doar în alb, negru și bej, curățenia (doamne, dar ce curățenie!) m-au făcut să mă ia străzile „pe sus” și să mă plimbe ele până la epuizare, fără să mă satur de tot și de toți din jur. Nu înțeleg cum poate să fie un loc la care mă așteptăm să-mi fie atât de străin atât de firesc, de fapt. Îmi place mult, mult, mult!”

După ce a făcut această postare, a avut o reacție și Dana Rogoz, care la rândul ei s-a bucurat de o vacanță de vis în Japonia alături de familia ei. „Exact așa am simțit și noi! Și cum poate fi un loc atât de aglomerat, atât de liniștit, în același timp?”, a comentat Dana Rogoz. Ulterior, a venit și răspunsul Amaliei Enache: „Eu n-am mai simțit asta nicăieri, în toate locurile aglomerate am nevoie de un timp de acomodare, mai puțin aici, unde am, ciudat de tot, chiar un sentiment de familiaritate.”

Pe contul personal de Instagram, vedeta își ține la curent fanii cu activitățile și experiențele trăite în vacanță. 

„Ziua 2. Ueno e cartierul tipic japonez, mai puțin turistic, mai muncitoresc, cu lume veselă și destresată. Mi-ar plăcea să mai am timp pentru el zilele astea. De Akihabara, Electric City m-aș lipsi a doua oară, nu e genul meu de talcioc, cu toate că în general le ador. Gadgeturi și univers manga, nu tocmai pentru mine.”

De asemenea, Amalia Enache și fiica ei, Alma, au mers în Tokyo la o cafenea simpatică unde au fost întâmpinate de mai multe pisici.

Amalia Enache a împărtășit o mulțime de imagini din vacanța în Japonia.

„Cu fiecare zi care trece, vreau să stau mai mult”, a mai spus Amalia Enache pe Instagram. 

Într-un interviu acordat recent, Amalia Enache a vorbit despre modul în care a ales să își crească fiica.

„Suntem încă într-o etapă a copilăriei dulci, a fanteziei, încă este Moș Crăciun, suntem departe de perioada ceva mai serioasă, însă am încredere că lucrurile nu se vor schimba dramatic în adolescență pentru că avem o relație foarte bună și dacă o să fim conectate ca și acum, totul o să fie bine!”, a declarat Amalia Enache, în emisiunea „Monden Alert”, difuzată de Metropola TV, de luni până vineri, de la ora 14:00.

Prezentatoarea PRO TV a mărturisit că este de părere că în relația dintre părinte și copil trebuie să existe niște limite pe care cei mici să le respecte.

„Copiii au nevoie de limite, copiii au nevoie de părinți care să pună limite și nu aș spune că acest lucru înseamnă duritate, din contră, aș spune că este fermitate. Cred că un copil crește mult mai sănătos psihic și echilibrat dacă adulții din viață sunt chiar niște stâlpi și știu exact ce vor”, a mai declarat Amalia Enache pentru sursa citată.

Citește și:
Dana Rogoz, confesiuni despre viața de mamă. De ce a decis să posteze imagini cu cei doi copii pe rețelele de socializare: „Lucruri pe care le poți scăpa de sub control…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people