Amalia Enache dezvăluie secretul siluetei sale la 46 de ani: „Păstrez regula”

Amalia Enache și-a dezvăluit secretele în materie de dietă și stil de viață.

Amalia Enache dezvăluie secretul siluetei sale la 46 de ani: "Păstrez regula"

La vârsta de 46 de ani, Amalia Enache reușește să își mențină silueta adoptând câteva reguli esențiale. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a dezvăluit pentru UNICA.ro ce secrete are și metodele pe care le aplică pentru a-și păstra o siluetă de invidiat.

Amalia Enache, secretul unei siluete impecabile

Amalia Enache a declarat că aplică aceste trucuri pe care le-a aflat recent. Ea a menționat că mănâncă salată înainte de fiecare masă, considerând-o un fel de pansament care împiedică glucoza să ajungă rapid în sânge. De asemenea, a adăugat că obișnuiește să bea un pahar cu oțet de mere înainte de masa de prânz și respectă regula de a avea maximum 3 mese fără nicio gustare între ele, adoptând porții mai mici.

„Păstrez măsura și aplic aceste trucuri despre care am aflat recent, și anume salată înainte de fiecare masă, care e așa ca un fel de pansament și nu lasă glucoza să ia viteză spre sânge. O dată pe zi beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere. Păstrez regula a maximum 3 mese cu nimic între mese și a porțiilor mai minimaliste. În rest mănânc de toate. Pauza între mese este cam de 5-6 ore și rezist, nu am nicio problemă. Am citit foarte mult, nu am fost niciodată în viața mea la un nutriționist să-mi facă o dietă personalizată, dar recent a fost Jessie Inchauspe, supranumită regina glucozei, în România, la o conferință. Am cunoscut-o, am stat de vorbă cu ea, i-am citit cartea Revoluția glucozei”, a spus Amalia Enache pentru unica.ro. 

Amalia Enache a planificat o vacanță pentru finalul anului și intenționează să aducă adrenalină în viața ei în 2024, bucurându-se de cadoul primit în vară cu ocazia zilei ei de naștere, mai precis un zbor cu balonul. Într-un interviu pentru UNICA.ro, prezentatoarea Știrilor PRO TV a făcut un bilanț al anului și a dezvăluit detalii despre modul în care a încălcat o tradiție și de ce a făcut acest lucru.

Vedeta de la PRO TV a povestit cum își implică deja fiica, Alma, în campanii umanitare, contribuind la sprijinirea celor mai puțin norocoși și aducând mici bucurii în preajma sărbătorilor de Crăciun. Amalia Enache a fost în avans cu pregătirile pentru sărbători și a împodobit bradul de Crăciun încă din luna noiembrie, astfel că se bucură de atmosfera festivă pentru o perioadă mai îndelungată.

„A fost un an tare bun. Sunt foarte recunoscătoare că a fost așa un an cu liniște, parcă nu a mai fost așa de tulburător cu ce venea din exterior. Cred că încă ne revenim după perioada foarte grea a pandemiei, în care a trebuit să ne adaptăm la niște situații foarte grele și cu copiii. În sfârșit mi se pare că ne putem vedea de viețile noastre, cumva într-un firesc. Am învățat ce a fost de învățat și din perioada aceea, cred că am deparazitat puțin programul și încerc să nu mai fac prea multe lucruri. Și a fost un an foarte bun. Copilul e la o vârstă, am depășit perioada aceea când era mică și era un pic mai greu, nu suntem încă nici în adolescență să fie cu tulburări emoționale. Sunt așa pe un platouaș foarte agreabil”, a declarat Amalia Enache.

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO III)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people