Amalia Enache dezvăluie secretele tenului ei. Care e ritualul prezentatoarei TV

Amalia Enache a dezvăluit care este ritualul ei în ceea ce privește îngrijirea tenului.

Amalia Enache dezvăluie secretele tenului ei. Care e ritualul prezentatoarei TV

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din showbiz-ul autohton. Foarte mulți sunt curioși să afle care sunt secretele ei în ceea ce privește îngrijirea tenului, iar recent a răspuns la aceste curiozități. 

Amalia Enache lucrează de mulți ani în televiziune și fie că e vorba de evenimentele la care participă sau că se află în fața telespectatorilor, mereu are un machiaj impecabil. Prezentatoarea nu neglijează deloc partea de îngrijire și curățare a tenului și acordă o importanță foarte mare acestui aspect. 

„Ritualul meu principal este acela de demachiere, seara, pentru că uniforma mea de serviciu presupune și machiaj și eu lucrez de 25 de ani în acest domeniu”, a declarat Amalia Enache pentru impact.ro

Amalia Enache se simte foarte bine în pielea ei și se arată și nemachiată, fără rețineri. 

„Din fericire, între timp față de începuturi când eram cu machiaj din acela de teatru, acum de când este televiziunea HD impune un machiaj mult mai soft, pentru că pe HD se vede fiecare por și nu se vede deloc bine încărcătura aceea de machiaj. Slavă Domnului am avansat! La începuturile carierei mele eram așa, ca la teatru, cu o mască, dar asta spuneam, impune foarte mult machiaj uniforma de serviciu și atunci ritualul meu începe seara după ce termin știrile cu o foarte bună curățare a feței și rămân așa până a doua zi seara. Eu ziua nu mai pun absolut nimic pe față, pentru că vreau să mai și respire fața mea și îmi și place de mine nemachiată”, a mai spus Amalia Enache pentru sursa menționată anterior. 

Citește și:
Andreea Antonescu, declarații despre intervențiile estetice pe care vrea să și le facă după ce a născut a doua oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people