Amalia Enache a dezvăluit cu ce se ocupă, de fapt, tatăl fiicei sale: „Suntem acum foarte buni prieteni”

Amalia Enache a vorbit despre tatăl fiicei sale.

Amalia Enache a dezvăluit cu ce se ocupă, de fapt, tatăl fiicei sale: "Suntem acum foarte buni prieteni"

Amalia Enache se numără printre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Vedeta a preferat ca viața personală să o țină departe de ochii curioșilor și nu a dezvăluit până acum identitatea tatălui fiicei sale. 

Amalia Enache are o fiică, pe nume Alma, în vârstă de 7 ani. Prezentatoarea de la PRO TV a păstrat mereu discreția în ceea ce îl privește pe tatăl copilului său și a fost rezervată în declarații. Recent, în cadrul unui interviu pentru OK! Magazine, vedeta a dezvăluit în ce relații este acum cu tatăl Almei, dar și cu ce se ocupă acesta. 

„Tatăl ei nu e o persoană publică. E un român care lucrează în domeniul cinematografiei și are șansa de-a trăi în diverse colțuri din lumea asta. Noi suntem acum foarte buni prieteni și într-o relație excelentă de creștere a Almei. În continuare, am convingerea că el este cel mai bun tată din lume și asta poate să ți-o confirme și Alma.”

Amalia Enache și fiica ei au o relație extrem de apropiată. Prezentatoarea TV obișnuiește să meargă cu Alma aproape peste tot, trăind astfel experiențe inedite împreună. 

„Motivul pentru care o iau cu mine peste tot, inclusiv la festivaluri, este că mă distrez niște ore, după care mă trezesc dimineața cu un dor sfâșietor de ea. Și mi-am dat seama că-mi place să le combin cumva, chiar dacă îmi limitez foarte mult activitățile și orele de culcare, dar prefer să ne culcăm și să ne trezim împreună. Așa simt că sunt întreagă.”

Despre posibilitatea de a deveni din nou mamă, Amalia Enache a mărturisit că i-ar fi frică din punct de vedere medical să facă acest pas.

„Da (n.r. dacă s-ar mai fi văzut încă o dată mamă), dar nu mai am vârsta. Mi-ar fi teamă, din motive medicale. Apreciez foarte mult femeile care îndrăznesc să facă asta, dar eu sunt născută în ’77, am 46 de ani. Îmi asum vârsta și nu am nicio problemă cu trecerea timpului, dar ca s-o iau de la capăt cu un bebeluș mi se pare că e delicat. Cu Alma am avut mereu problema somnului, a fost un copil foarte legănat, foarte mult purtat în brațe”, a mai spus Amalia Enache pentru sursa citată. 

Când a fost invitată în podcast-ul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, Amalia Enache a vorbit, printre altele, despre tatăl fiicei sale. Prezentatoarea TV a povestit că preferă să fie rezervată când vine vorba de viața de familie, dar și relația de cuplu, pentru că nu își dorește ca o expunere foarte mare să o afecteze pe fiica ei. 

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume, ea e cea mai importantă. Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume, că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, a declarat Amalia Enache.

Citește și:
O mamă foarte fericită! Ce a anunțat Andreea Antonescu despre fiica ei cea mare, Sienna: „Nimic nu e mai frumos de atât’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people