Amal și George Clooney, imagini rare alături de gemenii lor

Amal și George Clooney au fost surprinși alături de gemenii lor în Italia.

Amal și George Clooney, imagini rare alături de gemenii lor

Amal și George Clooney își petrec vacanța de vară alături de gemeni lor, Ella și Alexander, în Italia. Cei patru au fost surprinși în acest weekend în timp ce se bucurau de o plimbare cu barca pe Lacul Como.

Actorul în vârstă de 62 de ani purta o ținută casual, formată dintr-un tricou polo și o pereche de pantaloni kaki, în timp ce soția sa, Amal, a ales o rochie neagră, scurtă, pe care a accesorizat-o cu o pălărie și o pereche de ochelari de soare.

Cei patru păreau că se simt extrem de bine împreună și că profită la maximum de plimbarea relaxantă cu barca, paparazzi surprinzându-i pe George și pe soția acestuia ținându-i în brațe pe gemenii lor în vârstă de șase ani.

În urmă cu câțiva ani, George Clooney a vorbit despre prima întâlnire cu Amal, care a avut loc chiar în orașul Como din Italia.

„A venit în vizită cu un prieten la casa mea din Como”, a început povestea Clooney în cadrul emisiunii lui Drew Barrymore. „Cel mai amuzant lucru este că m-a sunat Bryan Lourd, agentul meu, care tocmai o cunoscuse pe Amal la un alt eveniment și ea a spus: ‘Da, mă duc la Como cu un prieten de-al meu’, iar el m-a sunat și mi-a zis: ‘Vine o fată la tine acasă cu care te vei căsători'”, a mai mărturisit actorul.

„Eu i-am spus: Ești un idiot. Știi că nu se va întâmpla asta. Și apoi a apărut Amal și am stat de vorbă toată noaptea și am început să-i scriu o grămadă de scrisori”, a mărturisit George.

De asemenea, în urmă cu doi ani, actorul a vorbit și despre ziua în care a aflat că va deveni tată pentru prima oară.

„Nu am vrut să am copii. Și atunci această ființă umană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Apoi am știut din momentul în care am cunoscut-o că totul avea să fie diferit”.

„Nu știam că voi avea gemeni”, a declarat el, citat de revista People. „Există acel moment în care mergi la medic și scoate această bucată de hârtie care este o sonogramă și spune: ‘Iată!’, iar tu spui: ‘Este un băiețel’. Eu zic: ‘Băiețel, fantastic!’ Și ei au spus: ‘Și cealaltă este fată’, iar eu am spus: ‘Oh, la naiba!'”, a declarat Clooney în cadrul podcast-ului WTF with Marc Maron.

George Clooney a povestit și despre cum el și Amal au luat decizia de a deveni părinți:

„Deci eram căsătoriți de aproximativ un an și am mers acasă la niște prieteni și ei aveau un copil acolo, care era zgomotos și neplăcut, iar eu am spus: Doamne! Am ieșit afară să ne plimbăm. Și ea nu se gândise niciodată la asta, într-adevăr. Și apoi a spus: Suntem teribil de norocoși în viață. Și i-am spus: Da, suntem norocoși că ne-am găsit. Ea a spus: Se pare că norocul ar trebui să fie împărțit cu alți oameni”.

Acela a fost momentul în care amândoi și-au dat seama că sunt dispuși și că își doresc să încerce.

„Trebuie să spun că a fost foarte emoționant, pentru că eram ferm convins că asta nu va face parte din viața mea și eram confortabil cu asta.”

Citește și:
Jessica Biel, videoclip rar cu soțul ei, Justin Timberlake. Ce gest a făcut artistul

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people