Alina Sorescu, veste inedită în plin proces de divorț: „Voi avea marea șansă”

Alina Sorescu a făcut un anunț inedit pentru fanii săi.

Alina Sorescu, veste inedită în plin proces de divorț: "Voi avea marea șansă"

În mijlocul procesului de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a făcut un anunț surprinzător pentru fanii ei. Ea și-a realizat un vis important, aducând bucurie celor două fiice ale sale, Carolina și Raisa. Cunoscuta artistă va interpreta un rol în spectacolul Disney 100 Concert, care va avea loc la Sala Palatului din București pe 2 noiembrie, spre bucuria copiilor.

În acest context, cântăreața se află într-o stare de fericire pură și așteaptă cu mare entuziasm acest eveniment, în special deoarece se va transforma în personajul Elsa, foarte îndrăgit de către fiicele sale. Într-un interviu pentru VIVA!, Alina Sorescu a oferit mai multe detalii despre spectacol și despre entuziasmul pe care l-au arătat fiicele sale.

Alina Sorescu a făcut un anunț inedit pentru fani

Artista se pregătește temeinic pentru marele spectacol ce va avea loc pe 2 noiembrie la Sala Palatului. Alina Sorescu a dezvăluit că este foarte încântată de eveniment, iar fetițele ei sunt cu atât mai fericite întrucât mama lor va fi costumată în Elsa. De asemenea, nume celebre vor urca pe scenă.

„O, ce nu fac! Am un final de an foarte plin, așa cum e în general, pentru noi, artiștii. Pe 2 noiembrie voi avea marea șansă să cânt la Sala Palatului, unde revin de această dată să cânt la Disney 100 Concert, un eveniment fabulos, pe care de-abia îl aștept. E un eveniment care se adresează tuturor copiilor, părinților, care doresc să revină în lumea poveștilor și a filmelor atât de iubite. Pentru că noi, practic, vom cânta melodiile din cele mai iubite filme Disney.

O să trecem prin toată istoria Disney. O să fiu Elsa, mi s-a îndeplinit visul. Exact ce își doreau Carolina și Raisa. Când au aflat că voi fi pe scenă la Disney, ele au spus că își doresc să fiu Elsa. Și iată că așa s-a și potrivit. Voi fi Viana, Jasmine, dintr-un duet frumos din Aladin. Iar alături de ceilalți colegi, voi interpreta duete din Mary Poppins, Lion King, Frumoasa și bestia. Voi cânta din nou alături de Vlad Miriță, un prieten drag, alături de care deja e o obișnuință să cânt, alături de Alina Eremia, pe care o cunosc de când eram micuță și țin minte că am prezentat-o când a câștigat Eurovision Junior. Eu prezentam, ea a cântat… Alături de Ana Cebotari, o soprană foarte apreciată, dar Lucian Ghimiș va prezenta. Și vor fi alături de noi și niște artiști internaționali.

La spectacol, pe noi ne va acompania Orchestra Valahia. Va fi un show cu proiecții din filmele Disney în spatele nostru, iar noi vom încerca să fim niște prințese Disney și, probabil, că o să ne simțim fetițele acelea fascinate de tot ce înseamnă magia poveștilor.”, a povestit Alina Sorescu.

Întrebată ce mai fac fetițele ei, Alina Sorescu a precizat că micuțele sunt ocupate cu școala în aceste momente, însă așteaptă cu nerăbdare vacanța și spectacolul Disney.

„Cu școala, învață, sunt prinse cu programul lor obișnuit. Așteaptă vacanța, spectacolul Disney. Mai e puțin și vine Crăciunul, puțin până la finalul de an…”, a mai spus artista.

Citește și:
Robert De Niro, dat în judecată de fosta lui asistentă. Ce acuzații îi sunt aduse actorului și cum a reacționat acesta la tribunal

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people