Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se reunesc, la doi ani de la divorț: „Trebuie să fie împreună”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să se reunească pentru un eveniment special.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se reunesc, la doi ani de la divorț: "Trebuie să fie împreună"

De doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt implicați într-un proces judiciar referitor la programul de vizitare al fetițelor lor, Carolina și Raisa. Fiica cea mare a cuplului, care împlinește 10 ani vineri, 12 ianuarie, își va sărbători aniversarea alături de ambii părinți.

Prezentă în emisiunea „La Măruță”, Alina Sorescu a dezvăluit că procesul legal dintre ea și Alexandru Ciucu va fi reluat din această primăvară, deoarece nu au ajuns încă la un acord în ceea ce privește programul de vizitare pentru fetițele lor. Designerul de modă optează pentru un program alternativ, în timp ce cântăreața dorește un program stabil.

Fiicele artistei împart cu mama lor pasiunea pentru muzică

Ambele fetițe, Carolina și Raisa, au ureche muzicală și o sensibilitate la ritm, însă, din cauza programului lor actual, nu pot participa la toate lecțiile de canto predate de mama lor.

„Din păcate, eu nu pot să le susțin pe ele așa cum mi-aș dori și aș putea, având în vedere situația noastră delicată. Tatăl lor nu este de acord. Dar le place foarte mult. E cam greu. Orice activitate, dacă nu are continuitate, e cam dificil de dus a la longue. Repet cu ele mai mult acasă”, a declarat Alina Sorescu în emisiunea „La Măruță”.

În prezent, Carolina și Raisa își petrec câte o zi la mama lor și o zi la tatăl lor în fiecare săptămână, specific în zilele de marți și joi. Aceste zile coincid și cu momentele în care Alina Sorescu susține lecții de canto la școala ei. În restul săptămânii, respectiv luni și miercuri, cele două fetițe participă la cursurile de engleză.

„Tatăl lor cere din nou același program, de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate. Șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabil, astfel încât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor. Mai durează”, a explicat Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se reunesc pentru ziua de naștere a fiicei lor

Cu toate neînțelegerile dintre ei, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au intenția de a sărbători împreună aniversarea de 10 ani a Carolinei.

„Mâine e ziua ei. Îi organizez petrecerea pe care și-a dorit-o sâmbătă și da, va fi și tatăl fetelor prezent și e normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor a la longue. Momentele importante, zilele de naștere, evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”, a adăugat Alina Sorescu, pentru sursa citată.

În vara anului precedent, Curtea de Apel București a temporizat programul de o săptămână cu un părinte și o săptămână cu celălalt: „S-a dovedit că nu a fost funcțional pentru ele. S-a dovedit că nu a avut efecte benefice asupra lor”, a precizat Alina Sorescu.

Din primăvară, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor relua procesul în instanță pentru a stabili programul de vizitare al fetițelor lor. Designerul de modă aspiră la un program de o săptămână cu o săptămână sau de două săptămâni cu două săptămâni.

Citește și:
Emily Blunt și John Krasinski reacționează în urma zvonurilor despre divorț, după conversația virală de la Globurile de Aur

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people