Alina Sorescu, replică neașteptată pentru fostul ei soț, Alexandru Ciucu. Ce i-a reproșat artista: „Realitatea este cu totul alta”

Alina Sorescu a reacționat în urma unor declarații făcute de fostul ei soț, Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, replică neașteptată pentru fostul ei soț, Alexandru Ciucu. Ce i-a reproșat artista: "Realitatea este cu totul alta"

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și creatorul de modă s-au despărțit după o relație de 14 ani, iar cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Alexandru Ciucu a vorbit despre despărțirea de Alina Sorescu. Designerul a spus că artista a fost cea care i-a trimis un e-mail referitor la dorința ei de a se separa. De asemenea, acesta a mai susținut și că timp de două luni le-a văzut pe fiicele sale, Carolina și Raisa, prin gardul școlii lor. 

„Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie. Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii în pauzele dintre cursuri. A fost crunt și pentru mine dar mai ales pentru fetițe, care nu înțelegeau de ce nu mai pot să mă vadă și să stea cu mine. Această stare de anormalitate nu s-a rezolvat decât în momentul deciziei judecătorești din ordonanță președințială pe care am introdus-o la sugestia avocaților mei”, a spus Alexandru Ciucu.

În urma acestor mărturisiri făcute de fostul ei soț, Alina Sorescu a reacționat. Cântăreața a ținut să facă o serie de precizări și a spus care dintre aceste declarații nu sunt adevărate. 

„În primul și în primul rând, eu nu am depus acest dosar, această acțiune de divorț peste noapte, din senin. Problemele între noi, din păcate, erau de mai mulți ani. Până și voi, cei din presă, ați semnalat neregulile din căsnicia noastră de-a lungul mai multor ani. În al doilea rând, aș vrea să punctez și că nu este adevărat că fetițele nu și-au văzut tatăl timp de două luni, aș avea multe de zis, dar nu…”, a declarat Alina Soresu în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

În continuare, Alina Sorescu a ținut să precizeze că fostul ei partener le-a putut vizita și după separare pe fiicele lor. 

„Nu este adevărat. Toate aceste declarații… Mi se pare iarăși o coincidență foarte mare că vin înainte de reluarea procesului pe care îl avem pe rol și care se va relua peste o lună. Da, normal (n.r. fetițele și-au văzut tatăl), și o fac în continuare, așa cum programul o impune, dar nu vreau să răspund acestor provocări. Până la urmă, noi avem un proces care este pe rol, nu vreau să se interpreteze că ieșirile mele publice sunt pentru a face probe în instanță.

Până la urmă eu am vorbit despre acest divorț strict prin prisma programului fetițelor. Asta este ceea ce am comentat și comentez acum: programul stabil care sper să se stabilească pentru fetițe, un program stabil și sănătos pentru dezvoltarea lor armonioasă, și despre toate celelalte lucruri evident că se va discuta acolo, în instanță. Ceea ce iarăși pot să spun este că declarațiile sunt deformate, iar realitatea este cu totul alta”, a mai spus Alina Sorescu.

Citește și:
Anunțul făcut de Mario Fresh după ce și-a șters pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram: „Un capitol frumos se termină…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people