Alina Sorescu, noi dezvăluiri după decizia instanței privind custodia copiilor: „E o perioadă delicată în viață”

Alina Sorescu este nemulțumită de decizia instanței în procesul ei cu Alexandru Ciucu privind custodia fetițelor lor, făcând noi declarații.

Alina Sorescu, noi dezvăluiri după decizia instanței privind custodia copiilor: „E o perioadă delicată în viață”

Alina Sorescu a făcut public pe 15 martie un update referitor la procesul său cu fostul soț, Alexandru Ciucu, în privința custodiei fetelor lor, Carolina și Raisa. Instanța a decis ca cele două fetițe să locuiască alternativ, o săptămână la mama și următoarea la tatăl lor, lucru care a stârnit nemulțumirea artistei. Vedeta a declarat că nu este de acord cu decizia judecătorilor și a făcut apel.

Alina Sorescu, dezamăgită de decizia instanței

Cântăreața a precizat că speră ca apelul său să fie soluționat cât mai repede și în favoarea sa, deoarece consideră că acest aranjament nu este cel mai bun pentru dezvoltarea și bunăstarea fetelor lor. Până la următoarea înfățișare a procesului, conform termenilor stabiliți, Alina Sorescu a trebuit să respecte decizia instanței și să le lase pe fetițe la tatăl lor, să locuiască la el în perioada stabilită.

În momentul în care Alexandru Ciucu a venit să-și ia fiicele, fetițele au început să plângă și au refuzat să se despartă de mama lor. Gestul micuțelor a sensibilizat-o pe Alina Sorescu, care a izbucnit și ea în lacrimi. Artista a făcut o serie declarații televizate referitoare la acel moment. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Alina Sorescu a recunoscut că trece printr-o perioadă foarte dificilă.

„Viața de mamă te învață să te descurci în foarte multe ipostaze și nici nu știi câtă energie ai. (…) Cred că a văzut toată lumea că am plâns, e o perioadă delicată în viața mea. Și plâng, evident. Când plâng fetițele, plâng și eu. A fost și filmat și s-a văzut fizic care a fost reacția. Nu vorbim aici despre relația dintre noi. Vorbim despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi e și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge… De asta, cumva, în perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimentele caritabile pe care le-am făcut, pe care urmează să le fac. Săptămâna viitoare am un concert pe care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă. Mai bine zis, numai o mamă poate înțelege suferința altei mame. Voi cânta pentru a strânge fonduri pentru bebelușii născuți prematur la Spitalul Marie Curie.„, a povestit Alina Sorescu la Pro TV, conform fanatik.ro.

Alina Sorescu a vorbit despre procesul său cu Alexandru Ciucu privind custodia fetițelor lor, Carolina și Raisa. Vedeta a dezvăluit că este nu este de acord cu decizia instanței și este hotărâtă să lupte pentru drepturile ei și ale fetițelor sale.

„Soluția pronunțată de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama”, a explicat Alina Sorescu.

Citește și:
Alexia Eram și Mario Fresh, dezvăluiri despre problemele din viața lor de cuplu: „Dacă nu ar fi gelozie…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people