Alina Sorescu, mărturisiri despre despărțirea de fostul ei soț. Cum a trecut artista peste divorț: „Încerc să fiu puternică”

Alina Sorescu a vorbit despre despărțirea de fostul ei partener de viață.

Alina Sorescu, mărturisiri despre despărțirea de fostul ei soț. Cum a trecut artista peste divorț: "Încerc să fiu puternică"

Alina Sorescu a fost prezentă în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV și a vorbit despre viața ei personală, dar și despre situațiile grele care au legătură cu familia ei. Artista și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, alături de care are două fete, pe Carolina și pe Raisa, s-au despărțit după o relație de 14 ani. Cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022. 

Alina Sorescu a recunoscut că a traversat o perioadă dificilă, însă acum consideră că a regăsit liniștea de care avea nevoie. 

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program de o săptămână cu o săptămână, acum fetele sunt cu un program cât de cât stabil. Ce vreau să lămuresc o dată pentru totdeauna este că nu a fost un proces de custodie, ci custodia este comună, domiciliul fetelor este la mine și discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat.”

Alina Sorescu își concentrează acum întreaga atenție asupra creșterii și educației fiicelor ei. De asemenea, artista este preocupată și de cariera ei muzicală și își dorește să aducă în fața publicului proiecte de care să fie mândră.

„Știi cum are Andra melodia „Niciodată să nu spui niciodată.” Sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. (…) Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Sunt deja bine. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. (…) Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special nu-i ușor”, a adăugat Alina Sorescu în emisiunea „La Măruță.”

În luna martie, Alina Sorescu a făcut o dezvăluire referitoare la procesul său cu fostul soț, Alexandru Ciucu, în privința custodiei fetelor lor, Carolina și Raisa. Instanța a decis ca cele două fetițe să locuiască alternativ, o săptămână la mamă și următoarea la tatăl lor, lucru care a stârnit nemulțumirea artistei. Vedeta declarat că nu este de acord cu decizia judecătorilor și a făcut apel. 

Cu fiecare ocazie, Alina Sorescu a menționat faptul că este pregătită să lupte mai departe pentru drepturile ei și pentru liniștea emoțională a fiicelor ei, considerând că acest program bulversant le-ar putea afecta dezvoltarea.

Recent, Alina Sorescu a făcut un anunț pe rețelele de socializare despre acea decizie luată de instanță. Conform declarațiilor făcute de artistă, programul acela de vizită a fost suspendat.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a mărturisit Alina Sorescu pe contul ei personal de Instagram. 

În continuare, Alina Sorescu a mărturisit că perioada pe care a traversat-o nu a fost deloc ușoară și că a suferit. De asemenea, în ceea ce privește apelul la procesul de divorț, artista a precizat că acesta va începe anul viitor, în primăvară. 

„A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Instagram. 

Citește și:
Adelina Pestrițu, anunț surprinzător despre cel de-al doilea copil: „Veste bună'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people