Alina Sorescu, dezvăluiri despre schimbările din viața ei după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar împreună au două fetițe.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre schimbările din viața ei după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar împreună au două fetițe: Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani. Vedeta a surprins pe toată lumea anul trecut, când a anunțat că a decis să se separe de tatăl fetelor, după o relație de 14 ani.

Procesul divorțului nu s-a încheiat încă. Instanța a decis ca cele două fetițe să locuiască alternativ, o săptămână la mama și următoarea la tatăl lor, lucru care a stârnit nemulțumirea artistei. Vedeta a declarat că nu este de acord cu decizia judecătorilor și a făcut apel.

Cântăreața a precizat că speră ca apelul său să fie soluționat cât mai repede și în favoarea sa, deoarece consideră că acest aranjament nu este cel mai bun pentru dezvoltarea și bunăstarea fetelor lor. Până la următoarea înfățișare a procesului, conform termenilor stabiliți, Alina Sorescu a trebuit să respecte decizia instanței și să le lase pe fetițe la tatăl lor, să locuiască la el în perioada stabilită, chiar dacă asta a însemnat că, de Paște, micuțele au fost separate de mama lor.

Cu toate acestea, Alina Sorescu nu s-a demoralizat și s-a axat mai mult pe partea profesională a vieții sale. De Paște, artista a susținut un concert caritabil la Ateneul Român, iar pe 27 mai va urca pe scenă alături de celebrul Al Bano.

„Am renăscut profesional și sunt foarte recunoscătoare că am multe proiecte. Voi avea o invitație specială care mi-a fost adresată la un concert aniversar simfonic, al celebrului Al Bano, care, pe 27 mai, va veni la Sala Palatului. Serbează 80 de ani de viață. Va fi sărbătorit și în România, pentru că e foarte iubit și de publicul român. Sunt onorată să fiu invitată de el în acest concert. De altfel, relația noastră de susținere reciprocă a început înaintea spectacolului pe care l-am avut în decembrie la Ateneul Român. Iată că acum, când vine în România, m-a invitat și voi cânta în italiană, alături de el și de orchestră, cântece din repertoriul său. E o mare onoare să cânți alături de asemenea nume grandios. Abia aștept pentru că va fi un eveniment foarte important. E un eveniment cu care o să mă mândresc toată viața”, a declarat Alina Sorescu pentru unica.ro.

Alina Sorescu, dezamăgită de decizia instanței privind custodia fetițelor sale

Invitată recent în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Alina Sorescu a recunoscut că trece printr-o perioadă foarte dificilă.

„Viața de mamă te învață să te descurci în foarte multe ipostaze și nici nu știi câtă energie ai. (…) Cred că a văzut toată lumea că am plâns, e o perioadă delicată în viața mea. Și plâng, evident. Când plâng fetițele, plâng și eu. A fost și filmat și s-a văzut fizic care a fost reacția. Nu vorbim aici despre relația dintre noi. Vorbim despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi e și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge”…, a povestit Alina Sorescu la Pro TV.

Alina Sorescu a vorbit despre procesul său cu Alexandru Ciucu privind custodia fetițelor lor, Carolina și Raisa. Vedeta a dezvăluit că este nu este de acord cu decizia instanței și este hotărâtă să lupte pentru drepturile ei și ale fetițelor sale.

„Soluția pronunțată de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama”, a explicat Alina Sorescu.

Citește și:
Cu ce se ocupă acum Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people