Alina Sorescu, declarații despre situația tensionată cu fostul ei soț, Alexandru Ciucu, și noul termen al procesului lor de divorț: „Să își fabrice o nouă imagine”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu își aruncă în continuare acuzații unul la adresa celuilalt.

Alina Sorescu, declarații despre situația tensionată cu fostul ei soț, Alexandru Ciucu, și noul termen al procesului lor de divorț: "Să își fabrice o nouă imagine"

Alina Sorescu și fostul ei partener de viață, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și creatorul de modă s-au despărțit după o relație de 14 ani, iar cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

Cu fiecare ocazie, Alina Sorescu a menționat faptul că este pregătită să lupte mai departe pentru drepturile ei și pentru liniștea emoțională a fiicelor ei. În ciuda faptului că au trecut mai bine de doi ani de când artista se află în proces de divorț cu fostul ei soț, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au ajuns la un acord privind programul celor două fiice pe care le au împreună, Carolina și Raisa.

Într-un interviu acordat recent, Alina Sorescu a susținut că fostul ei soț, Alexandru Ciucu, nu ar fi fost de acord ca fiicele lor, Carolina și Raisa, să participe la evenimentele ei. Ulterior, creatorul de modă și-a expus propria versiune a lucrurilor și a acuzat-o pe fosta sa soție că aceasta propagă minciuni de dragul rating-ului și al succesului comercial. 

În curând, va avea loc un nou termen al procesului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista și fostul ei soț au custodie comună pentru fetele lor, iar domiciliul celor două e stabilit la mamă. Dacă Alexandru Ciucu își dorește un program alternant pentru fiicele sale, în care Raisa și Carolina să locuiască o săptămână la el și alta la mama lor, Alina Sorescu vrea să obțină un program stabil, în care fostul ei partener să le viziteze în weekenduri și în vacanțe. 

„Nu este deloc întâmplătoare apariția la evenimentul recent unde a dat numeroase interviuri. Foarte curând avem un nou termen în procesul privind programul de vizită, și mereu înainte de înfățișări, tatăl fetelor apare cu declarații prin care încearcă acum în timpul procesului să își fabrice o nouă imagine, total diferită de cea din timpul căsătoriei. Totul este o strategie de distorsionare a realității pentru proces și pentru imaginea lui publică. Declarațiile pe care le-a făcut sunt ca urmare și a neînțelegerilor pe care le avem privind activitățile extrașcolare ale fetelor. În afară de weekend-uri și vacanțe, fetele merg la tată marți și joi după școală, o dată la 2 săptămâni, conform programului ordonanței pe care îl respectăm”, a declarat Alina Sorescu pentru Click!

Recent, Alina Sorescu a vorbit deschis despre căsnicia cu Alexandru Ciucu și motivul ce a dus la divorț. Artista a declarat că, înainte de a decide să se despartă, relația lor a trecut prin numeroase schimbări importante. Una dintre cele mai notabile a fost faptul că designerul locuia de multă vreme într-o altă țară, ceea ce a făcut ca fetițele lor să se obișnuiască cu părinții separați de distanță.

„M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii moderate de Mirela Retegan.

Citește și:
Jane Fonda, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris. Actrița în vârstă de 86 de ani a defilat pe podiumul LOréal Paris

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people