Alina Sorescu, confesiuni dureroase despre decizia de a divorța: „Trăiești dramele din viața personală public”

Cântăreața a mărturisit că o ajută foarte mult sprijinul pe care l-a primit din partea publicului ei.

Alina Sorescu, confesiuni dureroase despre decizia de a divorța: "Trăiești dramele din viața personală public"

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și designerul s-au despărțit după o relație de 14 ani, iar cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022.

Recent, Alina Sorescu a dezvăluit că procesul legal dintre ea și Alexandru Ciucu va fi reluat din această primăvară, deoarece nu au ajuns încă la un acord în ceea ce privește programul de vizitare pentru fetițele lor. Designerul de modă optează pentru un program alternativ, în timp ce cântăreața dorește un program stabil.

Invitată în cadrul emisiunii Play IT de la Kanal D2, Alina Sorescu a vorbit deschis despre decizia de a divorța și de ce nu a dorit ca acest lucru să fie public.

„Mă gândeam cum va fi, cum o să duc toată presiunea asta, pentru că un divorț nu e un eveniment pe care o persoană publică îl trăiește doar la ea acasă și atât, prin prisma meserie este expus și e mai greu de dus, dar am primit atâta solidaritate și atâta susținere din partea celor care mă urmăresc, încât m-a ajutat foarte mult să citesc mesajele celor ce îmi scriau. Mi-a dat putere, mi-am dat seama că oamenii știu cine sunt, că mă apreciază, că mă încurajează și că merg în direcția bună”, a spus Alina Sorescu, conform Wowbiz.ro.

Cântăreața a mărturisit că o ajută foarte mult sprijinul pe care l-a primit din partea publicului ei.

„Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit și iată că nu sunt singura care trece printr-o astfel de situație. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși o să-ți recunosc că la început îmi era cumva teamă. În momentul în care ești o persoană publică, ești expus, ca oricine să-ți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că trăiești dramele din viața personală public că nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine, ești și la bine și la rău”, a mai mărturisit artista.

Fiicele artistei împart cu mama lor pasiunea pentru muzică

Ambele fetițe, Carolina și Raisa, au ureche muzicală și o sensibilitate la ritm, însă, din cauza programului lor actual, nu pot participa la toate lecțiile de canto predate de mama lor.

„Din păcate, eu nu pot să le susțin pe ele așa cum mi-aș dori și aș putea, având în vedere situația noastră delicată. Tatăl lor nu este de acord. Dar le place foarte mult. E cam greu. Orice activitate, dacă nu are continuitate, e cam dificil de dus a la longue. Repet cu ele mai mult acasă”, a declarat Alina Sorescu în emisiunea „La Măruță”.

În prezent, Carolina și Raisa își petrec câte o zi la mama lor și o zi la tatăl lor în fiecare săptămână, specific în zilele de marți și joi. Aceste zile coincid și cu momentele în care Alina Sorescu susține lecții de canto la școala ei. În restul săptămânii, respectiv luni și miercuri, cele două fetițe participă la cursurile de engleză.

„Tatăl lor cere din nou același program, de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate. Șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabil, astfel încât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor. Mai durează”, a explicat Alina Sorescu.

Citește și:
Elena Ionescu, primele dezvăluiri despre experiența Survivor All Stars, după eliminare: „Mi s-a confirmat”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people