Alina Sorescu a obținut o victorie în instanță în procesul cu Alexandru Ciucu: „A fost o perioadă grea”

Alina Sorescu a făcut un anunț important legat de fiicele pe care le are împreună cu fostul ei soț, Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a obținut o victorie în instanță în procesul cu Alexandru Ciucu: "A fost o perioadă grea"

Alina Sorescu și fostul ei partener, Alexandru Ciucu, au fost căsătoriți timp de 12 ani. Au împreună două fete, pe Carolina și pe Raisa. Artista și designerul s-au despărțit după o relație de 14 ani. Cântăreața a depus actele de divorț la începutul anului 2022. 

În luna martie, Alina Sorescu a făcut o dezvăluire referitoare la procesul său cu fostul soț, Alexandru Ciucu, în privința custodiei fetelor lor, Carolina și Raisa. Instanța a decis ca cele două fetițe să locuiască alternativ, o săptămână la mamă și următoarea la tatăl lor, lucru care a stârnit nemulțumirea artistei. Vedeta declarat că nu este de acord cu decizia judecătorilor și a făcut apel. 

Cu fiecare ocazie, Alina Sorescu a menționat faptul că este pregătită să lupte mai departe pentru drepturile ei și pentru liniștea emoțională a fiicelor ei, considerând că acest program bulversant le-ar putea afecta dezvoltarea.

Acum, Alina Sorescu a făcut un anunț pe rețelele de socializare despre acea decizie luată de instanță. Conform declarațiilor făcute de artistă, programul acela de vizită a fost suspendat.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a mărturisit Alina Sorescu pe contul ei personal de Instagram. 

În continuare, Alina Sorescu a mărturisit că perioada pe care a traversat-o nu a fost deloc ușoară și că a suferit. De asemenea, în ceea ce privește apelul la procesul de divorț, artista a precizat că acesta va începe anul viitor, în primăvară. 

„A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe Instagram. 

Citește și:
Britney Spears și Sam Asghari divorțează după un an de căsătorie. Care este motivul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people