Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu și-au luat fanii prin surprindere cu ultima lor apariție: „Marchez momentul”

Alina Pușcaș a publicat o imagine rară alături de soțul ei, Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu și-au luat fanii prin surprindere cu ultima lor apariție: "Marchez momentul"

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu solid de 10 ani, iar împreună au trei copii: Alexandru, Melissa și Iris. Actrița este prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” și este constant în lumina reflectoarelor. Recent, vedeta TV a făcut o confesiune cu privire la sfaturile pe care le primește de la partenerul ei de viață.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu, imagine emoționantă împreună

Alina Pușcaș a fost surprinsă într-o ipostază rară alături de soțul ei. O imagine cu vedeta și soțul său a fost postată recent. În stânga, o vedem pe ea purtând un corset din dantelă verde, asortat cu un sacou și o fustă neagră, iar în dreapta, soțul său este îmbrăcat elegant, purtând o cămașă și un sacou bleumarin.

„Având în vedere că tot mai rar îl prind în poze de cuplu, marchez momentul postând-o pe aceasta de aseară pe feed, sa rămână posterității 😁😇❣️❤️‍🔥”, a transmis Alina Pușcaș, care apare într-un club alături de Mihai Stoenescu, la o petrecere.

Imaginea a fost imediat remarcată de către fani, aceștia făcând comentarii despre soțul vedetei și despre ipostaza emoționantă în care cei doi au fost fotografiați: „Ce ochi fascinanți are! Să fiți fericiți! Se citește iubirea și legătură unica!”, „Doi oameni frumoși! Iar copiii sunt și mai și. Fiti fericiți și bucurați-vă!”, „Frumoși amândoi, dar el nu prea știe să stea la pozat. Oricum omul contează”.

Actrița apelează la sfaturile soțului ei

Prezentatoarea TV și soțul ei sunt căsătoriți de 5 ani. Cei doi au o relație solidă și armonioasă, iar actrița consultă întotdeauna opinia partenerului ei, care este de meserie medic stomatolog. Întrebată dacă îi cere sfatul soțului atunci când are în vedere o intervenție estetică, moderatoarea TV a recunoscut că ține mereu cont de părerile acestuia, mai ales că el activează în domeniul esteticii dentare.

„El fiind pe estetică dentară, e normal să mă consult, măcar să își dea cu părerea. Încă n-am ajuns la nivelul în care să zic ‘băi, m-aș modifica ceva, mi-aș ridica ochii, mi-aș face un cat eye’, nu am ajuns încă la nivelul respectiv. Așa că atunci când va fi cazul, o să apelez la sfatul lui”, a declarat Alina Pușcaș în urmă cu puțină vreme pentru publicația cancan.ro.

În același interviu, Alina Pușcaș a împărtășit modul în care a fost sedusă de partenerul ei. Ea a rememorat momentul când a fost pentru prima dată pacienta lui, subliniind că a fost imediat atrasă de privirea lui, chiar de la prima consultație în cabinetul stomatologic.

„El e un bărbat frumos, cu ochi albaștri, că eu l-am ales după ochi. Prima dată când l-am văzut, nu i-am văzut decât ochii, pentru că fiind doctor avea și bonetă și mască. Deci m-a cucerit atât de simplu. El este un doctor rocker, e puțin atipic. Deci ne înțelegem foarte bine”, a completat Alina Pușcaș. 

Citește și:
Detaliul emoționat care s-a aflat acum despre discursul prin care Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people