Alina Pușcaș s-a mutat într-o casă nouă alături de familia ei: „Mi-au plăcut foarte mult modelele”

Alina Pușcaș s-a mutat în noua casă alături de familia ei.

Alina Pușcaș s-a mutat într-o casă nouă alături de familia ei: "Mi-au plăcut foarte mult modelele"

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, împreună cu cei trei copii ai lor, au făcut pasul cel mare și s-au mutat într-o nouă locuință. Vedeta a dezvăluit că, deși s-au mutat în casa nouă, aceasta nu este complet finalizată, bucătăria fiind lipsită de mobilier.

Alina Pușcaș s-a mutat în casă nouă

Timp de aproximativ trei ani, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” și soțul ei, medicul Mihai Stoenescu, au lucrat la construcția locuinței lor, pe un teren achiziționat în 2018. În scurt timp, aceștia se vor muta în noua lor locuință împreună cu copiii.

Până recent, Alina Pușcaș locuia cu familia într-un apartament din București, care era amenajat într-un stil minimalist, fără detalii exagerate, în anticiparea momentului când vor face tranziția către o locuință mai spațioasă.

Chiar dacă noua vilă nu a fost complet finalizată, mutarea a avut loc recent. Alina Pușcaș a dorit mobilier realizat la comandă, din materiale speciale și cu modele inedite. Ea a remarcat că este destul de rar să găsești pe cineva care să execute mobilier personalizat, mai ales dat fiind dimensiunile specifice ale pieselor.

„În general sunt puțini cei care execută mobilier custom pe dimensiuni, în special din cauza dimensiunilor. Nu mai zic dacă vezi pe Pinterest ceva și te fascinează, dacă vrei să propui un proiect de genul ăsta trebuie să anunți pe Instagram să încerce lumea să te ajute. Am primit câteva oferte, dar o persoană a spus că nu are acel tip de lemn, alta că durează undeva la șase luni. O masă, totuși, să aștepți după o masă șase luni, parcă e prea mult, unii cu bugetul mult prea mare și uite așa suntem încă în țara în care partea asta costă extrem de mult. Și afară costă, într-adevăr, mai ales când e vorba de lemn și tot ce înseamnă manufactură”, a declarat Alina Pușcaș în emisiunea Star Matinal, conform Spynews.

Deoarece Alina Pușcaș și soțul ei au opinii diferite, bucătăria încă nu a fost echipată cu mobilier. Vedeta a oferit mai multe detalii despre amenajarea.

„Spre surprinderea mea, încă nu am comandat bucătăria. A rămas că săptămâna viitoare. Mi-au plăcut foarte multe modele și a fost foarte greu să ne decidem pentru că soțul este un pic mai pe detalii reci, pe detalii bărbătești, masculine. Eu sunt pe detaliile astea mai calde, neutre, dar să aibă curbe.(…) Cheltuielile pentru casă au fost multe însă investițiile nu se opresc aici. Am ajuns să văd că sunt niște costuri ceva de speriat. Apartamentul în care stăteam noi, am mers pe minimalism, așa că nu am investit foarte mult, știind cumva că o să ne mutăm la casă, nu avea sens să mai investim, dar la dimensiunile astea tot ceea ce depășește o anumită dimensiune aproape că se dublează prețul. Cred că voi intra în faliment”, a mai spus Alina Pușcaș.

Citește și:
Dezvăluirea făcută de Elena, fosta soție a lui CRBL, după anunțul divorțului: „Succes și fericire'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people