Alina Pușcaș, imagini inedite din noua casă. Cum și-a amenajat vedeta locuința: „Cam așa a ieșit”

Alina Pușcaș a dezvăluit imagini inedite cu noua sa locuință amenajată.

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, împreună cu cei trei copii ai lor, au făcut pasul cel mare și s-au mutat într-o nouă locuință. Vedeta a dezvăluit că, deși s-au mutat în casa nouă, aceasta nu este complet finalizată, bucătăria fiind lipsită de mobilier.

Alina Pușcaș și-a prezentat noua casă

Recent, Alina de la emisiunea „Te cunosc de undeva” a împărtășit cu fanii ei primele fotografii cu bucătăria din noua ei locuință. Aceasta a ales un stil modern pentru întreaga casă, iar bucătăria nu face excepție. Combinația de nuanțe de alb-murdar și gri închis creează un contrast plăcut pentru privire, iar texturile lucioase adaugă un aer elegant și sofisticat încăperii.

„Cam așa a ieșit bucătăria noastră după lupte seculare. Mai lipsesc – masca de sus de 20 cm și storurile pentru geamuri (le fac din in cu bumbac)”, a scris Alina Pușcaș pe Instagram.

Reacțiile la noua bucătărie a Alinei Pușcaș au fost rapide și entuziaste. Majoritatea fanilor au fost de acord că designul este cu adevărat impresionant, admirând estetica modernă și detaliile elegante. Totuși, unii urmăritori au exprimat opinii că bucătăria este atât de frumoasă încât ar părea mai potrivită pentru a fi admirată decât pentru a fi folosită în viața de zi cu zi.

„Doar mie mi se pare că lustrele arată ca niște chipsuri? (râde)”, a fost un alt comentariu la care Alina a răspuns cu: „Sincer, nu m-am gândit. (râde) Posibil. Noroc că nu ținem în casă”. „Wow, de vis! Să o stăpâniți sănătoși, să gătiți mâncăruri foarte bune și na, să o îngrijiți mult, pentru că e superbă rău”, a mai scris cineva în secțiunea de comentarii. „Asta e intenția”, a răspuns prezentatoarea TV.

Alina Pușcaș a decorat cu atenție noua sa locuință, incluzând în designul interior piese statement care captează atenția. Unul dintre cele mai impresionante elemente este un macrame de mari dimensiuni, amplasat pe peretele din living. Această piesă unică a fost creată de un atelier din Oradea și a necesitat aproximativ trei luni pentru a fi finalizată.

Prezentatoarea de la Antena 1 este cunoscută pentru aprecierea ei față de obiectele lucrate manual, ceea ce se reflectă și în alegerea mesei din lemn masiv, realizată la comandă de un brand din județul Timiș. Aceste alegeri subliniază stilul personal al Alinei, care îmbină estetica modernă cu elemente tradiționale, conferind căminului său un farmec aparte.

„A meritat din plin toată așteptarea! (…) Masa este din lemn masiv de nuc românesc – picioarele sunt făcute din trunchiuri șlefuite (nimic lipit, deci nu se văd îmbinări)! Sunt fericita posesoare a unei mese unicat de 1,89 cm lungime, made in Ro. Bravo!”, a scris Alina Pușcaș în mediul online.

„Am mai cumpărat și minunăția asta de postament de la un brand foarte cool din Olanda”, a scris Alina la Instagram Story.

Ce spune vedeta despre decorarea locuinței

Alina Pușcaș a dorit mobilier realizat la comandă, din materiale speciale și cu modele inedite. Ea a remarcat că este destul de rar să găsești pe cineva care să execute mobilier personalizat, mai ales dat fiind dimensiunile specifice ale pieselor.

„În general sunt puțini cei care execută mobilier custom pe dimensiuni, în special din cauza dimensiunilor. Nu mai zic dacă vezi pe Pinterest ceva și te fascinează, dacă vrei să propui un proiect de genul ăsta trebuie să anunți pe Instagram să încerce lumea să te ajute. Am primit câteva oferte, dar o persoană a spus că nu are acel tip de lemn, alta că durează undeva la șase luni. O masă, totuși, să aștepți după o masă șase luni, parcă e prea mult, unii cu bugetul mult prea mare și uite așa suntem încă în țara în care partea asta costă extrem de mult. Și afară costă, într-adevăr, mai ales când e vorba de lemn și tot ce înseamnă manufactură”, a declarat Alina Pușcaș în emisiunea Star Matinal, conform Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people