Alina Pușcaș, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei. Când va avea loc cununia religioasă: „Am decis să…”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu urmează să se căsătoreacă religios anul viitor, când vor sărbători zece ani de relație.

Alina Pușcaș, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei. Când va avea loc cununia religioasă: "Am decis să..."

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au logodit în 2016, iar pe 12 octombrie 2019 s-au căsătorit civil, după cinci ani de relație. Cei doi au împreună trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Într-un interviu acordat publicației Viva, prezentatoarea TV a vorbit despre relația cu partenerul său, dar și despre planurile lor de viitor, dezvăluind că urmează să se căsătorească religios anul viitor. Întrebată care este secretul mariajului lor, Pușcaș a mărturisit:

„Nu cred că e un secret anume, cred că este doar vorba despre chimie și despre preocupări și plăceri comune, pe care le-am descoperit împreună. Ce mă ține pe mine în priză este faptul că mereu am lucruri de învățat de la Mihai (probabil avantajul diferenței ideale de vârstă – 10 ani între noi). Cred că mai contează și faptul că mereu ne facem timp doar pentru noi doi, chiar dacă vorbim despre câteva ore închiși în dormitor”, a spus ea pentru sursa citată.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre decizia de a se căsători după ce a devenit mamă, spunând că a fost extrem de emoționant să spună DA în fața celor trei copii ai săi.

„Nu ne-am propus să iasă așa, dar după venirea celui de-al doilea copil, ni s-a părut chiar cool să o facem după ce terminam cu perioada de procreere. Mi s-a părut atât de frumos să îi văd pe toți trei îmbrăcați frumos, simpatici, acolo… când noi, părinții, am ales să ne unim destinele, și oficial, în fața lor. Melissa a fost super simpatică, avea 4 ani atunci și îi spusese unei prietene, după momentul oficial: ‘În sfârșit a luat-o de nevastă pe mami!’ Îți dai seama că s-a declanșat un râs general chiar atunci și, efectiv, nu reușeam să îmi dau seama ce au putut copilașii să înțeleagă, de fapt, din eveniment… pentru că ei oricum ne știau împreună de când se născuseră. A fost o formalitate care nu a schimbat cu nimic reacțiile sau simțirile unul față de altul”, a povestit vedeta.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu ar fi trebuit să se căsătorească religios în 2020, în Mykonos, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.

„Planurile cu acea ceremonie religioasă din Mykonos nu s-au mai concretizat”, a spus Alina care a adăugat și că marele eveniment va avea loc anul viitor.

„Am fi putut să o facem anul trecut sau anul acesta, dar parcă am vrut să căutăm o semnificație mai frumoasă pentru acest moment, dacă tot nu am putut să o facem în 2020, așa că am decis să o facem în anul în care sărbătorim 10 ani de când suntem împreună, adică în 2024. Nu știu dacă va rămâne tot Mykonos, pentru că, așa cum ne știm, vom face sigur totul pe varianta spontană, dar vă voi anunța”.

În ceea ce privește rochia de mireasă, Alina mărturisește că nu va alege varianta clasică, ci că probabil va opta pentru o ținută relaxată.

„Mi-ar plăcea să fiu îmbrăcată în alb, dar mai mult ca sigur, dacă rămânem pe varianta de plajă, voi purta o pălărie cool și ceva încălțăminte sport sau ciocate de vară… O rochie albă foarte transparentă cu un costum de baie alb pe sub… Nu știu, dar în direcția asta aș vrea”, a mai spus Alina Pușcaș, potrivit Viva.

Citește și:
Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, se mută într-o casă veche de aproape 100 de ani: „Un proiect foarte îndrăzneț'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people