Alina Pușcaș, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl ei: „Și-ar fi dorit să rămân la el”

Alina Pușcaș a vorbit deschis despre relația înstrăinată pe care a avut-o cu tatăl ei după divorțul părinților săi.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu solid de 10 ani, iar împreună au trei copii: Alexandru, Melissa și Iris. Vedeta este prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” și este constant în lumina reflectoarelor. Recent, vedeta TV a făcut o confesiune cu privire la viața personală și relația pe care a avut-o cu tatăl ei, după separarea părinților.

Alina Pușcaș, despre înstrăinarea de tatăl ei

Într-un interviu anterior pentru revista VIVA!, cunoscuta prezentatoare a împărtășit detalii despre ruptura din relația sa cu tatăl, care a venit imediat după ce acesta și-a întemeiat o nouă familie. Alina Pușcaș a vorbit despre impactul pe care l-a avut divorțul părinților asupra ei și cum absența tatălui a influențat-o în copilărie.

„Practic, nu m-a lăsat el, așa a decis legea la acel moment. Din ce știu de la bunici și mătuși, el și-ar fi dorit să rămân la el, dar legea nu i-a dat câștig de cauză. Din momentul în care și-a făcut o altă familie, relația mea cu el s-a răcit foarte mult… Am devenit străini destul de repede. Străini, formali… cum vrei să-i spui. Nu a depins deloc de mine, eu eram acolo între doi adulți care nu s-au mai suportat și am avut numai de suferit pe tema asta. Mă bucur că totuși asta a funcționat pentru perioada maturității mele ca un anti-exemplu.”

Alina Pușcaș nu a participat la înmormântarea tatălui său când acesta a murit, ci doar la priveghi. Prezentatoarea a povestit că aflase cu puțin timp că el devenise instructor de schi, iar în toată perioada copilăriei sale nu s-a interesat de ea.

„Da, spre surprinderea mea, atunci am aflat că era profesor de schi alpin la Clubul Steaua. Am fost șocată, pentru că mereu le spuneam bunicilor că îmi doresc să învăț să schiez… și totuși nu a venit niciodată din partea lui propunerea de a mă învăța asta. Da, normal că mi-aș fi dorit să fi fost mai implicat în viața mea, mi-ar fi plăcut să îl fi văzut luptându-se să mă vadă, să ieșim la înghețată… dar ce luptă să ducă? Zi de zi, eram la liceu, la 50 de metri distanță de unitatea militară în care lucra. Nu a venit niciodată să mă vadă, nici măcar la festivitatea de terminare a liceului… Aș zice că a fost doar alegerea lui.”

Alina Pușcaș, despre cum s-a cunoscut cu soțul ei

În cadrul podcast-ului „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Alina Pușcaș a făcut câteva declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Mihai Stoenescu. Vedeta a povestit cum a început relația lor și ce dorințe avea atunci.

„În momentul în care mi-am dat seama că mă concentrez total pe plan profesional, am simțit că m-am detașat total de ceea ce însemna viața mea personală. M-am despărțit de persoana cu care eram atunci. Înainte să-l cunosc pe Mihai, în acel an, am avut numeroase proiecte. (…) Eu mă întorceam acasă tot eu la mine, uitându-mă la seriale după seriale și citind cărți. (…) Eram foarte singură. Mi-am dat seama că trebuie să găsesc o soluție. Îmi doream altceva. Nu eram deloc împlinită, deloc. Am zis că am nevoie de un om care să mă împlinească pe plan personal. Nu voiam să prind 40 de ani fără să am copii. În anul ăla a venit și Mihai. În mai puțin de un an. Eu eram singură din ianuarie și în august mi-am făcut un implant de măseluță la el, la stomatologul meu. (…) Vorbeam pe WhatsApp si el știa că de mică îmi doream să învăț să schiez. Dar na, nu puteam. El a ținut minte acest lucru și mi-a trimis un bilet de avion și rezervarea la hotel să mergem la schi. (…) Am zis: „Wow, m-a ascultat. A reținut.” M-a impresionat. Noi nu ne văzusem până atunci și am ieșit la cină împreună. (…) De acolo nu a mai existat stop.”

Citește și:
Aris Eram, fiul Andreei Esca, a împlinit 21 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis mama lui și ce imagini inedite cu acesta a dezvăluit public

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people