Alina Pușcaș, dezvăluiri despre neînțelegerile din cuplu. De la ce se ceartă actrița și soțul ei: „În urma acelor dispute…”

Alina Pușcaș a vorbit sincer despre neînțelegerile cu partenerul ei de viață.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu solid de 10 ani, iar împreună au trei copii: Alexandru, Melissa și Iris. Actrița este prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” și este constant în lumina reflectoarelor. Recent, vedeta TV a făcut o confesiune cu privire la sfaturile pe care le primește de la partenerul ei de viață.

Alina Pușcaș, detalii despre certurile cu soțul ei

Când vine vorba de conflictele din cuplu, Alina Pușcaș nu ezită să recunoască faptul că ea și soțul ei se ceartă de mai multe ori din cauza unui obicei nesănătos pe care îl au. Actrița a dezvăluit că acum vreo doi ani s-a certat foarte tare cu partenerul ei din cauza timpului petrecut prea mult pe social media. Ulterior, au stabilit o regulă clară în familie.

„Da, bineînțeles că a fost. Cea mai aprinsă a fost acum vreo doi ani când …da, petreceam prea mult timp pe social media. Obișnuiam să răspund fiecărui mesaj privat în parte, indiferent de întrebare sau oră. În urma acelor dispute am stabilit că în momentul în care suntem cu toții acasă, veniți de pe la școală, cumpărături, muncă… să lăsăm social media pe noptieră”, a spus Alina Pușcaș pentru Unica.ro.

De asemenea, Alina Pușcaș a vorbit și despre limitele pe care le-a impus copiilor în ceea ce privește tehnologia. Actrița a spus că nu este de acord cu utilizarea telefoanelor mobile pe timp îndelungunat și, indiferent că primește proteste din partea celor mici, a stabilit un program strict.

„Sincer, nu prea mă interesează dacă limitarea aceasta ei o percep în mod negativ, pentru că utilizarea îndelungată în sine este total negativă. Am simțit-o direct pe ei în vacanța de vară. Le-am dat mai multă libertate și nu se mai puteau concentra la nimic altceva. Zilnic au voie să se joace pe tableta/telefon/PS/VR maxim 30 minute în timpul școlii și 1 oră pe zi în weekend. Cei mari ai mei au primit telefoane la 8 și, respectiv, 9 ani, pentru că ori de câte ori plecau în deplasare pe undeva aveam nevoie să iau legătură cu ei. Bineînțeles că nu au conturi de social media de niciun fel. Le-am interzis momentan TikTokul, Instagramul, Facebookul. Se pot uita pe YouTube la concerte și strategii de jocuri pe care le practică. Mi-aș dori să se amâne cât de tare momentul în care vreunul dintre ei să își facă un cont de social media. Mi-aș dori să se amâne cel puțin până la 16 ani…”,a mai spus ea.

Prezentatoarea TV și soțul ei sunt căsătoriți de 5 ani. Cei doi au o relație solidă și armonioasă, iar actrița consultă întotdeauna opinia partenerului ei, care este de meserie medic stomatolog. Întrebată dacă îi cere sfatul soțului atunci când are în vedere o intervenție estetică, moderatoarea TV a recunoscut că ține mereu cont de părerile acestuia, mai ales că el activează în domeniul esteticii dentare.

„El fiind pe estetică dentară, e normal să mă consult, măcar să își dea cu părerea. Încă n-am ajuns la nivelul în care să zic ‘băi, m-aș modifica ceva, mi-aș ridica ochii, mi-aș face un cat eye’, nu am ajuns încă la nivelul respectiv. Așa că atunci când va fi cazul, o să apelez la sfatul lui”, a declarat Alina Pușcaș în urmă cu puțină vreme pentru publicația cancan.ro.

Citește și:
Ce părere are Ana Bodea despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ea și partenerul ei, Valentin Butnaru: „O conexiune atât de specială'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people