Alina Pușcaș, dezvăluiri despre creșterea celor trei copii. Cum a introdus prezentatoarea tehnologia în educația lor: „Am reușit să îmbinăm”

Alina Pușcaș a povestit cum reușesc ea și soțul ei să le ofere copiilor o educație bună fără să facă excese în ceea ce privește tehnologia.

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre creșterea celor trei copii. Cum a introdus prezentatoarea tehnologia în educația lor: "Am reușit să îmbinăm"

Alina Pușcaș este mamă a trei copii și a împărtășit recent care este, în opinia sa, cea mai mare provocare a părinților în 2024. Într-un interviu pentru Unica.ro, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit modul în care colaborează cu soțul ei în creșterea celor mici, dar și cum gestionează timpul pe care aceștia îl petrec în fața ecranelor.

Cum comunică Alina Pușcaș și soțul ei în privința educației copiilor

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt părinții a trei copii, Alexandru, Melissa și Iris. Conștienți că nu îi pot izola pe cei mici de tehnologie, prezentatoarea TV și soțul ei folosesc acest aspect în beneficiul lor și al copiilor. Cei doi colaborează în mod eficient în creșterea copiilor lor și își propun să evite, pe cât posibil, să se contrazică în fața acestora în ceea ce privește chestiunile legate de ei.

„Niciodată nu ne contrazicem. În general ne susținem unul pe celălalt, chiar dacă, să zicem, n-am fi de acord. O remediem după, dar ne susținem reciproc (n.red.: în fața copiilor)”, a declarat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au achiziționat tablete pentru copiii lor, deoarece școala pe care o frecventează a solicitat acest lucru. Cu toate acestea, timpul petrecut în fața ecranelor este strict limitat pentru copii. Pentru cei doi, este esențial ca cei mici să aibă oportunitatea de a se bucura de activități în aer liber, să fie activi fizic și să-și exploreze creativitatea artistică.

Ce părere are prezentatoarea TV despre tehnologia din viața celor mici

Fiul lor în vârstă de 8 ani a primit în dar și o pereche de ochelari de realitate virtuală (VR). În plus, pentru a combina utilul cu plăcutul, prezentatoarea și stomatologul au achiziționat un joc pentru el în care poate practica boxul.

„După 10 minute a venit la mine, și-a dat ochelari jos, era roșu, îi curgeau apele de pe el și a zis: ‘Am făcut box’. Și-am zis: ‘Astăzi n-aveai box’. ‘Nu, nu cu VR-ul’. Am zis că e bine, deci înseamnă că am reușit să îmbinăm cumva tehnologia și cu o parte practică, sportul, pe lângă social media”, a mai spus Alina Pușcaș într-un interviu pentru Unica.ro.

Alina Pușcaș consideră că tehnologia și mediile de socializare sunt un rău mai „mic” în comparație cu răutățile la care unii copii îi supun pe alții. Din cauza acestor comportamente, a fost necesar să-și retragă fiul de la fotbal.

„Apropo de hate, ceva m-a afectat și pe mine. Pe Alex l-am dus la fotbal. Scopul meu de a-l duce acolo era să interacționeze cu mai mulți copii din toate cartierele, din toate mediile, din toate școlile și în același timp să se împrietenească și să facă sport împreună. (…) A început să plângă și mi-a zis că nu mai vrea sub nicio formă să meargă la fotbal. Mi-a explicat că nu mai poate psihologic. Nu mi-a zis ‘psihologic’. (…) A zis că nu mai simte nevoia să meargă acolo, chiar nu mai vrea să vorbească cu nimeni de acolo. Am încercat și cu profesorii, cu antrenorii, nu s-a putut. Practic, din cauza răutăților copiilor din generația lui, el a preferat să se retragă. Mi-a părut foarte rău. Chiar ieri ne-am retras. Asta, sincer, este mult mai grav decât partea cu tehnologia, din punctul meu de vedere”, a completat prezentatoarea TV.

Citește și:
Blake Lively, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu Ryan Reynolds. Ce regulă strictă trebuie să respecte cei doi în relația lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people