Alina Pușcaș, detalii inedite despre creșterea copiilor săi: „Mă indispune când văd părinți care…”

Alina Pușcaș a oferit detalii inedite despre modul în care își crește copiii.

Alina Pușcaș, detalii inedite despre creșterea copiilor săi: "Mă indispune când văd părinți care..."

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 și mamă a trei copii, afirmă că este un părinte echilibrat, care menține o relație de prietenie cu copiii săi, dar care impune și limite clare.

Cum este Alina Pușcaș în ipostaza de părinte

Invitată în cadrul podcastului Urban Flex moderat de Otravă, Alina Pușcaș, cu o sinceritate copleșitoare, își împărtășește povestea copilăriei petrecute la bunici, care au reprezentat o sursă importantă de iubire și înțelepciune, fiind un adevărat model pentru ea. Crescută într-o familie cu legături în sfera militară, prezentatoarea TV recunoaște că ea și soțul ei reprezintă genul de familie în care se coboară „milităria jos din pod” atunci când este necesar, impunându-le copiilor lor limite pentru a le oferi repere echilibrate.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar. Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă. Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii. Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat. Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind „militarul' familiei”, a povestit vedeta.

Vedeta nu evită să le spună „NU” copiilor

De asemenea, Alina Pușcaș a povestit că tatăl și mătușa ei au avut profesii în sfera militară, dar în familia lor nu era impusă rigoarea specifică armatei. În prezent, există momente când vedeta recurge la duritate în educația copiilor și, din când în când, la pedepse.

„Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului NU'; din punctul meu de vedere trebuie să îi spui nu' atunci când încalcă niște limite, pentru că el nu are de unde să știe care sunt aceste limite, care este diferența între bine și rău.”, a mai spus Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș a exemplificat o situație din viața de familie în care cei trei copii nu doreau să împartă jucăriile între ei, iar ea a luat decizia de a dona jucăriile. Cu toate că este foarte activă pe rețelele de socializare, actrița consideră că din cauza mass-mediei și a spațiului virtual, persoanele publice sunt acum la un „click distanță de orice”, ceea ce a dus la pierderea farmecului și a fanilor adevărați.

Crescută în Ardeal și obișnuită cu un stil de viață liniștit, Alina Pușcaș exprimă tristețea ei față de lipsa de empatie și de răutățile gratuite din social media și din viața de zi cu zi. De asemenea, ea a povestit cum a avut o audiere pentru rolul din serialul „Narcisa sălbatică” acum 13 ani și cum, dintr-un model, a devenit actriță și vedetă de televiziune.

Citește și:
Mick Jagger, solistul Rolling Stones, s-a logodit. Partenera lui este mai tânără cu 43 de ani

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people