Alina Pușcaș, detalii inedite despre căsnicia ei cu Mihai Stoenescu: „A fost o mega întâmplare”

Alina Pușcaș a vorbit despre căsnicia cu Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș, detalii inedite despre căsnicia ei cu Mihai Stoenescu: "A fost o mega întâmplare"

Alina Pușcaș îl cunoaște pe soțul ei din anul 2014, însă abia în 2019 cei doi s-au căsătorit. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” a oferit detalii inedite despre căsnicia ei cu medicul stomatolog.

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre căsnicia cu Mihai Stoenescu

Prezentă în podcastul lui Radu Țibulcă, Alina Pușcaș a dezvăluit că motivul pentru care s-a căsătorit cu Mihai Stoenescu nu a fost diferența financiară în favoarea lui, însă a recunoscut că, de când sunt împreună, confortul ei financiar s-a îmbunătățit. Prezentatoarea TV a dezvăluit că întâlnirea cu partenerul ei a fost una pur întâmplătoare, dar este extrem de fericită că s-a întâmplat. Vedeta afirmă că în prezent este mulțumită de toate deciziile pe care le-a luat în viața amoroasă și nu regretă că nu s-a căsătorit cu el înainte de a avea cei trei copii.

„Nu din cauză că m-am căsătorit am ajuns la un confort financiar. Puteam să mă căsătoresc prost, în sensul ăsta. Asta a fost o mega întâmplare. Mulțumită lui Mihai, am trecut la un confort sporit. Și înainte să îl cunosc pe Mihai nu eram rău, să zic așa. Dar, într-adevăr, în momentul în care ne-am căsătorit, mă rog, ne-am combinat, că noi ne-am căsătorit în 2019… Noi am început dating-ul în 2014. Noi am făcut prima oară toți trei copiii și apoi ne-am căsătorit”, a povestit Alina Pușcaș.

Mai apoi, Alina Pușcaș a menționat că banii de care se bucură soțul ei și familia lor nu au apărut din senin. Veniturile substanțiale pe care Mihai Stoenescu le obține din stomatologie au fost rezultatul orelor serioase de muncă depuse de-a lungul anilor. Alina Pușcaș a vorbit despre abilitățile și priceperea soțului său, de care acesta nu este conștient, susținând uneori că ar fi dorit să aleagă o altă ramură a medicinei.

„Trebuie să recunosc chestia asta. Mihai e un bărbat mega-muncitor, mega-ambițios. Are o meserie foarte grea, care presupune talent. Când îți pune bontul ăla, șurubul ăla în gingie, eu la radiografie îi recunosc implanturile. Fiecare, pe meseria lui, are o semnătură. Eu îți pot arăta și acum radiografiile lui cum sunt puse bonturile alea. De multe ori zice că vrea să îl stimuleze altceva. El și-ar fi dorit să fie chirurg pe cardio. Zona asta de stomatologie e, practic, pe zona de lux. Oamenii care își pun implanturi fac niște eforturi financiare, că sunt niște costuri mari, plus manopera”, a adăugat Alina Pușcaș.

De asemenea, în cadrul podcast-ului „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Alina Pușcaș a făcut câteva declarații despre cum a început relația cu Mihai Stoenescu, tatăl copiilor săi, cu care trăiește o poveste de dragoste frumoasă de aproape 10 ani. Vedeta a povestit cum a început relația lor și ce dorințe avea atunci.

„În momentul în care mi-am dat seama că mă concentrez total pe plan profesional, am simțit că m-am detașat total de ceea ce însemna viața mea personală. M-am despărțit de persoana cu care eram atunci. Înainte să-l cunosc pe Mihai, în acel an, am avut numeroase proiecte. (…) Eu mă întorceam acasă tot eu la mine, uitându-mă la seriale după seriale și citind cărți. (…) Eram foarte singură. Mi-am dat seama că trebuie să găsesc o soluție. Îmi doream altceva. Nu eram deloc împlinită, deloc. Am zis că am nevoie de un om care să mă împlinească pe plan personal. Nu voiam să prind 40 de ani fără să am copii. În anul ăla a venit și Mihai. În mai puțin de un an. Eu eram singură din ianuarie și în august mi-am făcut un implant de măseluță la el, la stomatologul meu. (…) Vorbeam pe WhatsApp si el știa că de mică îmi doream să învăț să schiez. Dar na, nu puteam. El a ținut minte acest lucru și mi-a trimis un bilet de avion și rezervarea la hotel să mergem la schi. (…) Am zis: „Wow, m-a ascultat. A reținut.” M-a impresionat. Noi nu ne văzusem până atunci și am ieșit la cină împreună. (…) De acolo nu a mai existat stop.”

Citește și:
Rona Hartner, dezvăluiri inedite despre realizările fiicei sale, Rita: „I s-a propus un stagiu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people