Alina Eremia și Alex Velea, primele declarații după tragedia de la petrecerea din Padina

Alina Eremia și Alex Velea au oferit primele declarații în urma tragediei care s-a produs la o petrecere din zona montană Padina.

Alina Eremia și Alex Velea, primele declarații după tragedia de la petrecerea din Padina

În noaptea de sâmbătă, 10 februarie, spre duminică, 11 februarie, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal la hotelul Belmont, care se află în zona montană Padina. Incidentul s-a produs la o petrecere care se desfășura în acea locație. Printre persoanele care erau prezente în hotel atunci s-au numărat și Alina Eremia și Alex Velea. 

Alina Eremia a făcut primele declarații referitoare la tragedia produsă în zona montană Padina. Artista a ținut să precizeze faptul că nu a participat la petrecerea în urma căreia a fost înjunghiat mortal un bărbat, ci a fost invitată la un alt eveniment organizat în același hotel. De asemenea, în presă au circulat speculații conform cărora Alina Eremia ar fi fost prezentă la audieri. Vedeta a spus că această informație este falsă. 

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri e falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoane implicate”, a fost mesajul transmis de Alina Eremia pe contul ei de Instagram.

Foto: Instagram

La rândul său, și Alex Velea a ținut să clarifice o serie de lucruri despre acest incident. Pe rețelele de socializare, au apărut câteva fotografii în care artistul e surprins împreună cu suspecții în cazul crimei. Cântărețul a declarat că nu are nicio legătură cu tragedia produsă și că a vorbit cu toată lumea, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Alex Velea a mai spus că el se afla în camera de hotel împreună cu partenera lui, Antonia, când a avut loc incidentul. 

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa…”, sunt declarațiile făcute de Alex Velea pe Instagram. 

Foto: Instagram

Potrivit Libertatea, trei bărbați, care au fost implicați în tragedia în urma căruia un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, au fost reținuți pentru 24 de ani, după cum a transmis IPJ Dâmbovița. Aceștia, care au vârste cuprinse în 19 și 32 de ani, au fost audiați duminică, 11 februarie. 

Citește și:
Andreea Marin, confesiune despre schimbările din viața ei în ultimul an: „Nu e o dovadă de egoism să te iubești și pe tine’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people