Alina Eremia, mărturisiri oneste despre regretele și defectele ei: „Am luat în considerare prea mult opinia oamenilor”

Alina Eremia a vorbit deschis despre cel mai mare regret al ei.

Alina Eremia, mărturisiri oneste despre regretele și defectele ei: "Am luat în considerare prea mult opinia oamenilor"

Alina Eremia se numără printre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România. Cântăreața impresionează și încântă publicul tot timpul cu piesele sale care au un sound fresh, dar și cu diverse colaborări cu artiști renumiți. 

Alina Eremia a făcut recent câteva mărturisiri despre viața ei personală. Cântăreața a dezvăluit, cu această ocazie, care este cea mai mare frică a ei. 

„Cea mai mare teamă a mea este să nu reușesc să-mi găsesc adevărata misiune. Caut în permanență să mă autocunosc, cu minusuri și plusuri, să învăț și să ofer mai departe”, a spus Alina Eremia pentru VIVA!.

În ceea ce privește regretele, artista a recunoscut că multă vreme s-a ghidat după părerile oamenilor și nu ar mai vrea să facă asta. 

„Singurul regret este că am luat în considerare prea mult opinia oamenilor și mi-a păsat de cum judecă acțiunile mele.”

Despre cel mai mare defect al ei, Alina Eremia a menționat:

„Sunt impulsivă, deși lucrez să-mi temperez impulsivitatea și consider că am făcut progrese”, a completat cântăreața pentru sursa citată.

Alina Eremia a cunoscut succesul în perioada în care a făcut parte din trupa Lala Band. Formația a fost considerată un fenomen, iar ulterior artista s-a orientat către o carieră solo în muzică. Deși i-a fost dificil pentru că oamenii continuau să o asocieze cu imaginea din trupă, cântăreața a reușit să treacă peste toate obstacolele, drept dovadă astăzi are parte de o mulțime de fani care îi ascultă cu mult interes piesele. Invitată în podcast-ul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Alina Eremia a vorbit despre criticile pe care le-a primit de-a lungul carierei sale, dar și despre cum le-a gestionat. 

„Nu toată lumea te place. Au fost oameni de-a lungul carierei mele care mi-au spus că sunt prea nazală și că n-am cum să reușesc în industria muzicală sau că nu pot să mă desprind de imaginea Lala Band. Sau că felul în care arătam la momentul respectiv nu era ideal, că eram mai plinuță și nu era pe vremea când pierdusem kilograme. Pe mine m-au motivat și chiar le mulțumesc tuturor oamenilor care n-au încredere în mine pentru că efectiv m-au determinat să fiu cea mai bună variantă a mea și să le demonstrez contrariul.”

Vorbind și despre valorile după care se ghidează în viață, artista a menționat că în ultima vreme a acordat mai multă intenție câtorva aspecte din viața ei.

„Respectul, adevărul, generozitatea, iubirea. Cam după astea mă ghidez. Sunt baza. Și asta apreciez și la celălalt. În ultima vreme am fost la o „dietă.” Am fost atentă la cine e în viața mea, ce ascult, ce urmăresc, ce mănânc, tot. Mi se pare că e foarte important ca atunci când vrei să fii cât mai în contact cu tine ai nevoie ca tot ce se întâmplă în exteriorul tău să se alinieze. Să fie pe aceeași frecvență. Și atunci îmi place să am (în jurul meu) oamenii cu care rezonez.”

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people