Alina Eremia, dezvăluiri despre nunta cu Edi Barbu: „Cred că este jumătatea mea”

Alina Eremia a oferit detalii sincere despre căsătorie și relația cu Edi Barbu.

Alina Eremia, dezvăluiri despre nunta cu Edi Barbu: "Cred că este jumătatea mea"

Alina Eremia este gata să-și unească destinele cu partenerul său, după o relație de opt ani. Artista a fost prezentă la evenimentul VIVA! din acest an, unde și-a afișat silueta într-o rochie neagră, în concordanță cu tema serii. În cadrul petrecerii, cântăreața a oferit mai multe detalii despre relația cu Edi Barbu și dacă este pregătită să facă pasul cel mare alături de el.

Alina Eremia a vorbit despre căsătoria cu Edi Barbu

Alina Eremia a dezvăluit secretul menținerii unei siluete de model, dar nu a evitat nici întrebările referitoare la viața ei personală. Cântăreața a declarat că partenerul său, Edi, este sufletul ei pereche și amândoi intenționează să se căsătorească.

Sunt de opt ani într-o relație cu Edi, o relație extraordinar de frumoasă, o relație care a înflorit cât se poate de frumos, sunt foarte fericită, cred că este jumătatea mea. Inserez din când în cînd poze pe rețelele de socializare, pentru că lui nu-i place să apară nici în poze, nici în filmări, dar e imposibil atunci când surprind momente frumoase să nu deschid oamenilor o fereastră către lumea mea.”, a spus Alina Eremia pentru Viva!

În ceea ce privește planurile de nuntă, Alina Eremia a precizat că nu a intenționat niciodată să grăbească lucrurile, însă știe că partenerul ei are de ceva timp în plan să o ceară în căsătorie. Deși nu a primit inelul până în prezent, cântăreața este convinsă că acest moment va veni.

Da, normal. Am ca exemplu elocvent părinții mei. Eu nu m-am gândit încă să-l cer, eu știu că el are de mult chestia asta în plan, însă nu am grăbit niciodată pasul ăsta. La modul serios, cu inel, nu m-a cerut, pentru că altfel îl purtam deja, pentru că aș fi zis „da”, dar nici eu nu am dat semne din punctul ăsta de vedere. Am lăsat să curgă relația în mod firesc, să ne bucurăm unul de celălalt și evident că pasul ăsta se va întâmpla, nu știu când, dar îmi place să fiu surprinsă.”, a mai declarat artista.

Ce admiră vedeta cel mai mult la partenerul ei

Întrebată ce îi place cel mai mult la iubitul ei, Alina Eremia a răspuns cu toată sinceritatea că lucrurile simple făcute de Edi Barbu sunt și cele mai frumoase declarații de dragoste pentru ea. Vedeta este mai atrasă de sprijinul oferit de partener decât de cadourile oferite în relație, motiv pentru care apreciază fiecare moment petrecut cu iubitul ei.

„Lucrurile simple sunt cele pe care le-am apreciat dintotdeauna. Da, sunt foarte frumoase florile, sau cadourile cu valoare sentimentală, dar cele mai importante sunt momentele când știi că omul de lângă tine e acolo, atunci când ai o problemă, poți să-l suni, atunci când ai nevoie de o îmbrățișare, ți-o oferă, sau te trezești dimineață cu un „te iubesc„, sau cu o privire care spune mai multe decât orice cuvânt. La finalul zilei, atunci când tragi linie, astea sunt lucrurile care rămân cu tine, pentru că în ceea ce privește lucrurile materiale, da, ne bucurăm de ele, însă bucuriile sufletești sunt cele pe care le păstrezi cu adevărat.„, a mai spus artista.

Citește și:
Blake Lively, aspru criticată pe rețelele de socializare după ce și-a lansat o nouă afacere

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people