Alina Ceușan, imagini inedite cu apartamentul ei din București. Cum arată locuința vedetei: „E mult de lucru”

Alina Ceușan a împărtășit imagini din noul apartement din București, care se află în renovare.

Alina Ceușan, imagini inedite cu apartamentul ei din București. Cum arată locuința vedetei: "E mult de lucru"

Alina Ceușan este una dintre cele mai urmărite și apreciate creatoare de conținut din mediul online de la noi, care a câștigat inimile internauților prin carisma ei. Activitatea sa de pe rețelele de socializare este cât se poate de constantă și îi ține mereu la curent pe urmăritorii săi cu tot ce este nou. Recent, aceasta i-a luat pe fani într-un tur virtual al noului său apartament din București, care este în lucru.

Alina Ceușan a dezvăluit imagini din apartamentul în renovare

Alina Ceușan a dezvăluit cu entuziasm că și-a împlinit un vis: un apartament în plină inimă a Bucureștiului. Detaliile inițiale despre acest noua locuință au fost împărtășite de ea în mediul online, captând astfel simpatia și interesul celor care o urmăresc. Cu foarte mult entuziasm, vedeta i-a plimbat pe internauți prin camerele noului aparatment, care se află într-un stadiu de lucru. Alina Ceușan a dezvăluit că va mai dura ceva timp până când totul va fi pus la punct așa cum își dorește, însă este entuziasmată de fiecare etapă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)

În ciuda faptului că apartamentul se află într-o clădire veche a Bucureștiului și păstrează amintiri ale vremurilor trecute, Alina Ceușan și partenerul său de viață privesc cu încredere în viitorul acestei locuințe. Ei nu se lasă descurajați de vechimea sa și își propun să îl transforme într-un spațiu cu totul remarcabil. Planurile lor mărețe vizează o reîmprospătare completă a apartamentului, punându-și amprenta personală asupra fiecărui detaliu.

„Suntem la noul nostru apartament în București. O să fac câteva filmări să vedeți ce și cum. (…) E mult de lucru, dar nu e problemă. (…) Aici vom face partea de living, să spunem, de fapt o să fie bucătăria, care o să vină pe peretele ăla, iar aici va încă un dormitor. O să separăm cu un perete de sticlă sau cel puțin așa credem noi în momentul de față”, a mărturisit Alina Ceușan pe InstaStory.

Alina Ceușan a mai explicat faptul că ea și soțul ei își doresc să păstreze și câteva elemente autentice ale locuinței. De exemplu, creatoarea de conținut a menționat că intenționează să păstreze ferestrele vechi, dar care permit luminii naturale să pătrundă generos în locuință și oferă și un aspect vintage.

„Pe astea (n.r. ferestrele) vrem să le păstrăm pentru că sunt absolut superbe. (…) O să vedeți voi cum va fi într-un final”, a adăugat influencerița.

În urmă cu două luni, Alina Ceușan le-a dezvăluit urmăritorilor săi că nu va intenționa să se mute în apartamentul din București, ci va rămâne stabilită alături de familia ei în Cluj. Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, ea a dezvăluit că nu intenționează nici să se mute acolo, nici să îl închirieze. De asemenea, Alina Ceușan a menționat că există cineva special care se ocupă de renovarea noii sale proprietăți, care a intrat într-un nou stadiu.

Suntem în proces, am găsit un apartament chiar foarte frumos, cu istorie, cu tot ce ne doream ca vibe de la București. Probabil că într-o lună urmează să începem partea de renovare. Suntem superentuziasmați de această parte. Urmează să venim așa cum veneam și până acum, căci toată lumea spune: Te muți în București! Nu mă mut la București, eu stau la Cluj! Să se înțeleagă! Sunt din Târgu Mureș, dar stau la Cluj de 10 ani. La București vin pentru partea de business, pentru toate contractele, evenimentele. Venim pentru asta, dar ne dorim să stăm în formula completă măcar 10 zile pe lună!”, a spus vedeta pentru Ego.

Citește și:
Rihanna, așa cum nu ai mai văzut-o! Imagini inedite cu artista și cu fiul său, RZA

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people