Alina Ceușan, dezvăluiri despre semnificația numelui fiicei sale, Perla: „A venit într-un ultim moment”

Alina Ceușan a dezvăluit motivul pentru care și-a numit fiica Perla.

Alina Ceușan se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Ea are o comunitate numeroasă în mediul online, iar urmăritorii sunt mereu interesați de ceea ce postează pe rețelele de socializare. Pe lângă activitatea pe care o are pe social media, ea este implicată și într-o serie de afaceri.

Alina Ceușan a născut o fetiță

În plan personal, Alina Ceușan formează un cuplu alături de Raul Tișa, un cunoscut și apreciat hairstylist. Cei doi s-au căsătorit în 2019, și au împreună un băiat, pe nume Rock, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2020. Acum, creatoarea de conținut și soțul ei și-au mărit familia, ea aducând pe lume al doilea copil al lor.

Alina Ceușan și fetița ei au părăsit spitalul unde creatoarea de conținut a născut, iar soțul ei, Raul Tișa, le-a așteptat acasă cu o superbă surpriză. Întreaga locuință a celor doi a fost decorată cu baloane albe și argintii, iar în imaginile postate pe rețelele de socializare apare și fiul celor doi, Rock. De asemenea, au pregătit și pătuțul pentru micuța Perla. Poți vedea imaginile în galeria de mai sus.

„Bine ai venit acasă, Perla!”, au scris cei doi pe rețelele de socializare, după ce au părăsit spitalul.

Ce semnificație are numele Perla

Alina Ceușan a dorit un nume deosebit și rar pentru fiica sa, reușind să surprindă pe toată lumea cu alegerea făcută. Voia un nume care să emane feminitate, iar soțul ei, Raul, insista să se termine cu litera A.

După multe căutări, au ajuns la o opțiune neașteptată. Alina a menționat că singura Perla pe care o cunoaște este fosta soție a chitaristului de la Guns N’ Roses, Perla Ferrar, cu care a avut ocazia să se întâlnească și să lege o conexiune specială. Astfel, numele a rămas în mintea ei ca fiind unul cu totul aparte.

„Încă de când Rock avea patru luni, aveam o altă opțiune de nume, în momentul în care eram însărcinată cu Rock și nu știam dacă e băiat sau fată aveam o altă opțiune de nume, deci sunt două opțiuni pe care nu le-am folosit pentru ea. Perla a venit într-un ultim moment, singura Perla pe care o mai știu este soția chitaristului de la Guns N’ Roses, pe care am întâlnit-o acum vreo 10 – 12 ani în Ibiza la un party și mi-a plăcut super mult de ea. Am zis că trebuie să îi văd fățuca ca să știu ce i se potrivește”, a declarat Alina Ceușan, pe rețelele de socializare.

Alina Ceușan a explicat că numele Perla are origini spaniole, iar conexiunea cu această cultură nu este deloc întâmplătoare. Influencerița a dezvăluit că fiica lor a fost concepută în perioada în care ea și Raul Tișa se aflau în Tenerife.

Alina a mai spus că fiul lor, Rock, a început să-și numească sora „Sky” chiar înainte ca aceasta să se nască. Ea a simțit că numele Perla se asociază perfect cu Rock, considerând astfel că a făcut cea mai bună alegere.

Citește și:
Amalia Enache, confesiuni despre rolul de mamă. După ce principii își crește fiica în vârstă de 8 ani: „Părinți care să pună limite…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people