Alina Ceușan, dezvăluiri despre prietenia cu Carmen Grebenișan și conflictele acesteia de la Survivor România

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România.

Alina Ceușan, dezvăluiri despre prietenia cu Carmen Grebenișan și conflictele acesteia de la Survivor România

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România și foarte bune prietene. Cele două au făcut echipă în sezonul 3 al emisiunii Asia Express și au impresionat prin determinarea de care au dat dovadă în probele atât de solicitante.

Alina Ceușan a fost invitată recent în podcast-ul lui Jorge, ocazie cu care a vorbit și despre relația cu Carmen Grebenișan și despre participarea acesteia la Survivor România.

„Carmen și-a deschis blogul cred că la un an după mine, ceva de genul. Când i-am zis, ‘Hai fă treaba asta. Că, uite, e mișto. Mi se pare că există oportunități aici. Putem face lucrurile împreună. Putem pleca, să fim peste tot împreună.’ Lucruri care s-au și întâmplat. Cred că noi noi aveam această putere de manifestare dinainte să știm că există așa ceva. Ne gândeam foarte mult la aceste situații. Încercam să ne gândim ca și cum suntem deja acolo. Prietenia noastră a fost un lucru foarte natural și mă bucur că în parcursul nostru în online am reușit să facem toate lucrurile astea împreună”, a povestit Alina Ceușan.

Jorge, fost concurent al emisiunii Survivor România, a început și discuția despre emisiunea de succes difuzată de PRO TV și conflictele care au apărut pe parcurs în tabăra Faimoșilor.

„Voi două sunteți ca două suflete pereche. Aveți și același stil de a vorbi, aceeași energie. Cu Carmen am petrecut cel mai mult timp pe insulă, discutând. Cu Carmen m-am conectat instantaneu. Nu-ți ascund faptul că, de foarte multe ori, se gândea la tine”, a povestit Jorge.

Alina Ceușan și-a spus și părerea cu privire la conflictele apărute în cadrul emisiunii între prietena ei și DOC, cel din urmă fiind eliminat recent din competiție.

„Mi se pare absolut normal ca la un moment dat să-ți pierzi răbdarea. Mie DOC îmi place ca artist. Îmi place muzica lui. Îmi place ceea ce face. Am văzut un foarte mare potențial în el în momentul în care a intrat în emisiune. Și mi s-a părut că a avut o evoluție ciudată. Mi se pare bun traseu, dar în discuțiile de pe insulă mi se pare că e puțin… N-aș vrea să spun personaj. Nu mi se pare că e genul de om fățarnic. Nu cred că are o mască, dar cred că condițiile alea te duc în acele comportamente”, a declarat Alina Ceușan în podcast-ul lui Jorge.

Citește și:
Alina Pușcaș vorbește deschis despre ideea de a deveni mamă pentru a patra oară: „În ultimii 8-9 ani, viața mea s-a schimbat mult…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people