Alina Ceușan, dezvăluiri despre divorțul lui Carmen Grebenișan. Ce a povestit creatoarea de conținut despre buna ei prietenă: „Este o decizie absolut firească”

Carmen Grebenișan a anunțat pe rețelele de socializare decizia de a se despărți de soțul ei.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Pe cele două le leagă o relație de prietenie de foarte mulți ani, iar publicul a avut ocazia să le descopere și în cadrul show-ului „Asia Express”, în sezonul trei, acolo unde au făcut echipă și au impresionat prin determinarea de care au dat dovadă în probele atât de solicitante.

Într-un interviu acordat recent, Alina Ceușan a vorbit despre decizia prietenei sale de a se separa de soțul ei, Alex Militaru.

„E foarte bine, vă spun sincer! Ea a anunțat pe social media și motivele despărțirii tocmai pentru că este publică și este normal ca cei care o urmăresc, având atâta acces în viața ei privată, să aibă dreptul să afle ce se întâmplă și de ce a existat această despărțire. Pentru ea este o decizie absolut firească pe care a luat-o după foarte mult timp de gândire. Ea și Alex s-au despărțit amical! Nu este tristă, nu are stări depresive, e foarte OK! Tocmai ne-am întors dintr-un press trip din Tunisia. Cred că a prins foarte bine această perioadă pentru că am fost plecate împreună. Alex, la fel, este plecat în Bali, urmează acolo un curs de redescoperire. Fiecare este pe drumul lui! Eu, în calitate de nașă, îi susțin în continuare pe amândoi, nu am ce face! Evident că sunt alături de Carmen, este prietena mea cea mai bună! Este bine, Carmen e bine!”, a declarat Alina Ceușan pentru EGO.RO.

Carmen Grebenișan a anunțat despărțirea

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au întâmpinat diverse probleme în relația lor, însă au reușit până acum să nu le permită să influențeze povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, creatoarea de conținut a anunțat pe rețelele de socializare decizia de a se despărți de soțul ei.

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns.”, a început mesajul transmis de Carmen Grebenișan.

Creatoarea de conținut a precizat că relația de prietenie dintre ea și Alex Militaru va continua și că este foarte posibil ca ei să mai colaboreze profesional.

„Este foarte posibil să ne mai vedeți în clipuri, să mai colaborăm pentru că avem o energie și o prietenie care nu dispare așa, peste noapte, sunt alte motive la mijloc care ne-au determinat să luăm această decizie. Să știți că suntem okay și vorbim în fiecare zi, momentan locuim în aceeași casă”, a mai spus ea.

Alex Militaru, primele dezvăluiri despre despărțirea de Carmen Grebenișan

Soțul lui Carmen Grebenișan a explicat ulterior, în urma imaginilor apărute în mediul online, cum stau lucrurile între el și partenera sa.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.red.), soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a spus Alex Militaru pentru Click!

Citește și:
Detaliul emoționat care s-a aflat acum despre discursul prin care Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people