Alina Ceușan, dezvăluiri despre buna ei prietenă, Carmen Grebenișan și participarea acesteia la Survivor România: „O susținem cu toate forțele…”

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România.

Alina Ceușan, dezvăluiri despre buna ei prietenă, Carmen Grebenișan și participarea acesteia la Survivor România: "O susținem cu toate forțele..."

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România și foarte bune prietene. Cele două au făcut echipă în sezonul 3 al emisiunii Asia Express și au impresionat prin determinarea de care au dat dovadă în probele atât de solicitante.

Alina Ceușan a vorbit într-un interviu recent despre relația cu Carmen Grebenișan și despre participarea acesteia la Survivor România.

„Noi am pornit de acasă cu premisa că ea va ajunge în finală. O susținem cu toate forțele de acasă. Ştiu că este o femeie puternică, competitivă, cu foarte mult bun simț și fără ascunzișuri, lucruri care deja au demonstrat că au dus-o departe”, a declarat Alina Ceușan pentru FANATIK.

Ea a vorbit și despre greutățile peste care trebuie să treacă buna ei prietenă pe durata participării la Survivor România.

„Dorul de casă este cu siguranță cea mai măcinătoare dintre greutățile pe care trebuie să le ducă în această competiție. Pe lângă asta şi faptul că nu poți vorbi cu cei dragi și nu știi ce se întâmplă acasă. Peste partea fizică sunt sigură că a trecut mai ușor, mai ales având în vedere că are colegii de suferință alături”, a declarat Ceușan pentru sursa citată.

Alina Ceușan a ținut să precizeze că nu vede nicio diferență între comportamentul lui Carmen din timpul competiției și cel de acasă.

„Este fix Carmen de acasă. Cred că are la bază umanitatea și empatia atât de specifică ei care, după cum am spus, au ajutat-o să ajungă atât de departe, dar și această simplitate. Carmen este Carmen și atât! Este exact cum o vedeți în viața reală și acolo în competiție”, a precizat creatoarea de conținut.

Alina Ceușan are și un mesaj pe care îl transmite prietenei ei, încurajând-o să depășească toate obstacolele care i se ivesc în cale.

„Să le rupă fâșu’ la fiecare dintre cei cu care va ajunge să stea faţă-n faţă fără a uita să fie om. Aşa cum a fost de altfel până în momentul de faţă. Dincolo de orice, Survivor este un show de televiziune. Să trăiască frumos momentul şi să se bucure de joc”, a mai declarat ea pentru Fanatik.

Alina Ceușan a fost invitată recent în podcast-ul lui Jorge, ocazie cu care a vorbit și despre relația de prietenie cu Carmen Grebenișan.

„Carmen și-a deschis blogul cred că la un an după mine, ceva de genul. Când i-am zis,’‘Hai fă treaba asta. Că, uite, e mișto. Mi se pare că există oportunități aici. Putem face lucrurile împreună. Putem pleca, să fim peste tot împreună.’ Lucruri care s-au și întâmplat. Cred că noi noi aveam această putere de manifestare dinainte să știm că există așa ceva. Ne gândeam foarte mult la aceste situații. Încercam să ne gândim ca și cum suntem deja acolo. Prietenia noastră a fost un lucru foarte natural și mă bucur că în parcursul nostru în online am reușit să facem toate lucrurile astea împreună”, a povestit Alina Ceușan.

Citește și:
Cum gestionează Elena Gheorghe și soțul ei conflictele: „Acolo e punctul vulnerabil'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people