Alina Ceușan, detalii inedite despre începutul carierei sale. Cum a câștigat primii bani: „Lucrurile s-au întâmplat de la sine”

Alina Ceușan a vorbit despre cum a luat naștere cariera ei și cum a câștigat primii săi bani.

Alina Ceușan, detalii inedite despre începutul carierei sale. Cum a câștigat primii bani: "Lucrurile s-au întâmplat de la sine"

Alina Ceușan s-a remarcat în ultimii ani în industria showbiz-ului românesc prin carisma sa și conținutul pe care îl promovează online. Pe parcursul anilor, a depus eforturi și a construit cu succes o carieră online remarcabilă. În prezent, ea se bucură de numeroase realizări, mai ales că recent a abordat și poziția de prezentatoare TV. Cu toate acestea, traiectoria ei nu a fost mereu lipsită de provocări, iar ea a lucrat pentru a atinge succesul încă din adolescență.

Într-un interviu recent, Alina Ceușan a vorbit deschis despre începuturile sale în carieră și despre eforturile depuse încă din copilărie. Ea a dezvăluit că a devenit complet independentă financiar în timpul facultății, chiar dacă avea un venit încă din clasa a IX-a. Creatoarea de conținut a dedicat mult timp muncii, în special în perioada verii, și a avut întotdeauna dorința de a dispune de banii săi.

Alina Ceușan a dezvăluit cum a câștigat primii bani

În plus, în 2012, Alina Ceușan a început să obțină primele câștiguri financiare din activitatea online și, ulterior, s-a desprins complet de sprijinul financiar al familiei sale.

„Cred că ultimii bani de la ai mei, i-am luat în timpul facultății, deși aveam deja un salariu de prin clasa a IX-a. Tot timpul munceam, cel puțin pe timp de vară și mi-a plăcut independența asta și mi-a prins bine. După care mi-am văzut de parcurs și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Cred că undeva prin 2012 am făcut primii bani din blog foarte strâns legat de activitatea mea din online. M-am desprins destul de repede de tot ceea ce au însemnat finanțele familiei. Cred că acesta este un lucru bun și un exercițiu foarte bun pentru tinerii din ziua de azi să încerce măcar un job de vară sau tot timpul să aibă ceva în mișcare”, a declarat Alina Ceușan pentru playtech.ro.

Creatoarea de conținut a fost asistentă TV

Cu toate că a avut un succes remarcabil în mediul online, Alina Ceușan a avut o experiență anterioară ca asistentă TV. Această etapă a vieții ei a avut loc cu mulți ani în urmă, în perioada în care locuia în Târgu Mureș. Experiența în calitate de asistentă TV i-a adus multă bucurie, în special pentru că făcea parte dintr-o emisiune de vară.

„Am fost asistentă TV ca să revenim unde suntem acum și să închidem cercul cum s-ar spune. Era o televiziune din Târgu Mureș, era o emisiune de vară foarte fresh, efervescentă, eram destul de tânără și eram cu o colegă de-a mea, tot Alina o cheamă, de la agenția de modele la care eram la momentul respectiv”, a mai menționat Alina Ceușan, pentru aceeași sursă citată.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În ceea ce privește debutul său în modelling, creatoatea de conținut afirmă că anumite calități ale sale, în special înălțimea, au jucat un rol semnificativ. Pe de altă parte, ea menționează că aceasta a reprezentat o aspirație firească, având în vedere atracția sa constantă pentru domeniul frumuseții. Cu toate acestea, Alina Ceușan subliniază că nu poate afirma că a fost un traseu care să-i asigure atingerea succesului.

„Eu am 1,70 m, au fost începuturi care s-au întâmplat în orașul meu natal, în Târgu Mureș. Cred că e un vis absolut normal pentru orice fată căreia în place direcția asta de fashion, de beauty, de shootinguri, dar nu putem să vorbim de ceva serios neapărat”, a mai spus ea.

Citește și:
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people