Alina Ceușan, declarații inedite despre relația cu soțul ei, Raul Tișa, și începutul poveștii lor de dragoste: „Ceea ce m-a impresionat…”

Alina Ceușan a vorbit deschis despre relația cu soțul ei.

Alina Ceușan, declarații inedite despre relația cu soțul ei, Raul Tișa, și începutul poveștii lor de dragoste: "Ceea ce m-a impresionat..."

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Ea are o comunitate numeroasă în mediul online, iar urmăritorii sunt mereu interesați de ceea ce postează pe rețelele de socializare. Pe lângă activitatea pe care o are pe social media, ea este implicată și într-o serie de afaceri.

Alina Ceușan și Raul Tișa sunt căsătoriți de 4 ani, iar împreună au un băiețel pe nume Rock. Cei doi se înțeleg de minune și formează o echipă atât acasă, cât și în viața profesională. Creatoarea de conținut și partenerul ei se sprijină reciproc și s-au înțeles de la începutul relației lor în privința limitelor din relație și în privința așteptărilor pe care fiecare partener le are de la celălalt.

Într-un interviu acordat recent, Alina Ceușan a făcut câteva dezvăluiri despre începutul relației cu soțul ei.

„Ceea ce m-a impresionat pe mine în primul rând la soțul, la Raul, că suntem împreună de aproape 12 ani, a fost în primul rând felul lui de a fi. Pentru că în orice situație este efervescent, este pozitiv și trăiește viața, fiecare moment, la maxim. Mi-a plăcut mindset-ul lui, bineînțeles și fizic, nu se pune problema, că asta a fost așa la o primă vedere, dar modul în care gândește, modul în care se gândește la viitor și mai târziu am mai descoperit și alte lucruri la el. Am zis „DA” din prima”, a mărturisit Alina Ceușan pentru EGO.ro.

Creatoarea de conținut a povestit și cum consideră ea în acest moment că ar trebui să fie bărbatul perfect și ce calități ar trebui să aibă.

„Cred că în 2023 noi căutăm altceva la un bărbat. Adică nu mai cauți să fie „țiplan” și plin de mușchi, să arate bine și așa mai departe. Nu. E vorba de un „pachet” complet, care să vină cumva în ajutorul tău, să te ajute să crești, să fie un ghidaj pentru tine în tot ceea ce faci și să spui „DA”, vreau să fie alături de mine toată viața, vreau să fiu tatăl copiilor mei și așa mai departe. Adică este foarte important să găsești un om cu care să click-uiești instant”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Alina Ceușan, despre gelozia în relație

Raul Tișa este hairstylist de meserie și se poate mândri cu un succes răsunător, în salonul din Cluj în care activează, dar și în munca sa pentru campanii sau editoriale. Deși este zilnic în preajma clientelor sale, Alina Ceușan a precizat că nu a avut niciodată motive de gelozie, întrucât este conștientă că aceasta îi este meseria și se bucură pentru fiecare reușită a lui.

„Nici nu am cum să fiu geloasă. Domeniul în care lucrează soțul meu și domeniul în care lucrez eu sunt două domenii în care nu poți să îți permiți să faci genul ăsta de lucruri. El e hairstylist, toată ziua cu mâinile în cap la diverse doamne. La noi a fost un lucru normalizat de la începutul relației. Partea cu gelozia ține foarte mult de încrederea în tine”, a povestit Alina Ceușan în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”.

În ceea ce privește veniturile lunare din familia lor, Alina Ceușan nu s-a sfiit să abordeze acest subiect și să explice în ce mod sunt împărțite acestea. Creatoarea de conținut are o comunitate unită și numeroasă în mediul online și lucrează cu diverse brand-uri. De asemenea, Alina Ceușan se ocupă și de magazinul ei de îmbrăcăminte, care a devenit din ce în ce mai popular în rândul iubitoarelor de modă.

„Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni, sunt luni care sunt peste această sumă, sunt luni care sunt sub această sumă, dar e vorba de acest venit, care este făcut și din contractele de online, cât și din alte colaborări, din partea de brand-uri pe care o avem. Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât. În zona de online se câștigă foarte bine.”, a mărturisit ea.

Citește și:
Alice Cavaleru, mărturisiri sincere despre viața de familie din spatele camerelor de filmat: „O iau altă dată de la capăt'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people