Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului. Creatoarea de conținut va deveni mamă pentru a doua oară

Alina Ceușan a dezvăluit cu multă bucurie sexul bebelușului. Creatoarea de conținut este însărcinată pentru a doua oară.

Alina Ceușan se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Ea are o comunitate numeroasă în mediul online, iar urmăritorii sunt mereu interesați de ceea ce postează pe rețelele de socializare. Pe lângă activitatea pe care o are pe social media, ea este implicată și într-o serie de afaceri.

În plan personal, Alina Ceușan formează un cuplu alături de Raul Tișa, un cunoscut și apreciat hairstylist. Cei doi s-au căsătorit în 2019, și au împreună un băiat, pe nume Rock, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2020. Acum, creatoarea de conținut și soțul ei se pregătesc să își mărească familia, ea fiind însărcinată cu al doilea copil. 

Alina Ceușan a dezvăluit recent care este sexul celui de-al doilea copil. Anunțul creatoarei de conținut a fost făcut pe 1 iunie, chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani. Vedeta a publicat pe contul personal de Instagram un scurt video, în care ea, soțul ei, Raul Tișa, și fiul lor, Rock, bagă paharele într-un tort, pentru a vedea culoarea din interior. În cele din urmă, se poate observa că în interior este roz, ceea ce înseamnă că Alina Ceușan este însărcinată cu o fetiță. 

„Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea. Este cel mai frumos cadou de ziua mea, dar încă avem multe întrebări: Cum va fi viața cu Rock frate mai mare pentru ea? Cât de bine ne putem pregăti pentru asta? Cine va face cafeaua dimineața? Care sunt cele mai importante valori de transmis? Cum este viața cu un băiețel și o fetiță? Noi te așteptăm, fetița noastră”, se arată în mesajul transmis de Alina Ceușan pe Instagram.

Tot în acel video se poate observa și cum a reacționat Raul Tișa când a aflat că el și soția lui, Alina Ceușan, vor avea o fată. 

„Iubire, este fetiță! Nu-mi vine să cred. Mamă, ce mi-am dorit să nu se spargă tortul în ceva albastru”, a răspuns Raul Tișa după ce a aflat că va avea o fată.

În luna aprilie, Alina Ceușan și-a anunțat fanii că așteaptă al doilea copil. Urmăritorii creatoarei de conținut i-au transmis numeroase mesaje de felicitări.

„Dragul nostru Rock,
Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că, indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.
Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.”

Alina Ceușan a dezvăluit că videoclipul prin care a dat vestea cea mare surprinde câteva din momentele speciale prin care a trecut în ultimele luni.

„Iar o luăm de la capăt. Suntem încântați să putem în sfârșit să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând un frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim în tot felul de feluri, în aceste ultime luni. Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că noroc pentru asta”, a mai scris Alina.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios. Cum arată cele două rochii de mireasă purtate de actriță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people