Alina Ceușan a ajuns în Tenerife pentru filmările emisiunii „Love Island”. Primele impresii ale vedetei: „Deja ca acasă”

Alina Ceușan a oferit primele impresii, după ce a ajuns în Tenerife pentru filmările emisiunii "Love Island" România.

Alina Ceușan a ajuns în Tenerife pentru filmările emisiunii "Love Island". Primele impresii ale vedetei: "Deja ca acasă"

Primul sezon „Love Island' România va începe pe 1 octombrie pe platforma VOYO și pe 2 octombrie la Pro TV. Alina Ceușan, prezentatoarea show-ului, a ajuns deja în Tenerife, locul în care se desfășoară filmările, și a făcut primele declarații. Ieri, Alina Ceușan a părăsit țara împreună cu echipa sa și cu fiul său, Rock, cu destinația Tenerife, unde vor locui în următoarele luni, pe toată durata filmărilor.

Alina Ceușan a anunțat cu entuziasm faptul că va deveni prezentatoarea emisiunii „Love Island” România. Creatoarea de conținut a plecat la filmări în Tenerife, unde se va desfășura show-ul în următoarele două luni. De asemenea, vedeta l-a luat cu ea și pe fiul său, Rock, de care nu s-a putut despărți. Alina Ceușan a oferit primele declarații din Tenerife și ce impresii are până acum.

„Mă simt deja ca acasă. Vă țin la curent cu tot ce se întâmplă. Am ajuns în Tenerife, ne-am instalat la cazare. Bia s-a ocupat de tot cât am fost eu pe set și a instalat toată camera. Cazarea asta este efectiv over the top (n.r. peste așteptări). Avem și o piscină în curte și tot ce ne puteam dori. Vremea e perfectă și abia aștept să începem emisiunea.”

De asemenea, în cadrul aceleiași postări, creatoarea de conținut a precizat că aventura lor a început de la primele ore ale dimineții. Cu toate că a avut o zi foarte agitată, aceasta nu și-a putut masca entuziasmul.

„Trebuie să dormim că mâine avem iar o zi full. Azi ne-am trezit la 6.40. Acum suntem în Tenerife și curând încep filmările. Sunt super happy (fericită – n.r)”, a transmis aseară vedeta.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Love Island” este pe cale să înceapă

Show-ul care a cucerit milioane de telespectatori din toate colțurile lumii vine în România din 1 octombrie, pe VOYO, și a doua zi pe PRO TV. Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii, este gata să-i ducă pe cei 10 concurenți într-o vilă de lux, în Tenerife, unde o să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.

Alina Ceușan se simte pregătită să facă față acestei provocări datorită experienței acumulate în cei 11 ani de activitate pe social media. Faptul că a fost creatoare de conținut pe platformele online i-a oferit oportunitatea de a dezvolta abilități de comunicare și de a se familiariza cu interacțiunea cu publicul.

„Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, e genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!”, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.

Citește și:
Raluca Bădulescu, declarații inedite despre ce carieră și-ar fi dorit dacă nu ajungea vedetă de televiziune: „Aș fi fost măreață…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people