Alina Binder, apariție inedită la nunta fratelui ei, alături de Nicolae al României. Ce rochii a ales să poarte

Alina Binder a atras atenția prin ținutele sale la nunta fratelui ei.

Alina Binder, apariție inedită la nunta fratelui ei, alături de Nicolae al României. Ce rochii a ales să poarte

Alina-Maria Binder a impresionat la nunta fratelui său, Mihai Binder, cu Bianca Vișinescu, eveniment ce a avut loc weekendul trecut la Biserica Popa Soare din București, urmat de o recepție într-un cadru rafinat. Soția lui Nicolae al României a atras atenția prin eleganța sa, purtând mai multe ținute pe parcursul ceremoniei.

Alina Binder, soția lui Nicolae al României, ținute rafinate la nunta fratelui ei

La începutul petrecerii, Alina a ales o rochie verde cu un model subtil alb-negru, iar mai târziu s-a schimbat într-o rochie lungă și dreaptă, care îi sublinia perfect silueta. Nicolae al României, pentru a se potrivi cu ținutele alesei sale, a optat pentru un costum negru elegant, completat de o cămașă albă și o cravată cu detalii galbene și negre.

Vezi pozele AICI.

De-a lungul timpului, nepotul Regelui Mihai și Alina au dezvoltat o legătură strânsă cu familia ei, întărindu-și relația după distanțarea de familia regală. Relația lor apropiată cu părinții Alinei a fost mereu una de sprijin reciproc și înțelegere.

Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria de Roumanie, sunt părinții a doi copii: Maria-Alexandra și Mihai. În plus, nepotul Regelui Mihai mai are o fiică, Iris Anna, rezultată dintr-o relație anterioară cu Nicoleta Cîrjan, o fostă colaboratoare.

Iris Anna, care are acum opt ani, locuiește împreună cu mama sa la Brașov. Nicolae a recunoscut-o oficial pe fiică atunci când aceasta avea trei ani, în urma unui test de paternitate care a confirmat legătura de rudenie. De atunci, el contribuie la creșterea sa, plătind pensie alimentară.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe Facebook la vremea aceea.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder s-au căsătorit civil în anul 2017, în Anglia. El a cerut-o în căsătorie pe Alina Binder în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Cornwall, în 2017. Cei doi s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018 în Sinaia. Slujba a avut loc la biserica Sf. Ilie din Sinaia și a putut fi urmărită pe un ecran amplasat în fața bisericii.

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina-Maria Binder, au devenit părinți pentru prima oară pe data de 7 noiembrie 2020. Alina a născut la ora 20:05 la Spitalul Polizu din București. Aceștia și-au botezat fetița pe 23 ianuarie 2021 în cadrul unei ceremonii restrânse. Micuța poartă numele Maria-Alexandra, iar botezul a avut loc la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș și la ceremonie au participat doar câteva persoane, cele mai apropiate familie.

Băiețelul cel mic al lui Nicolae al României și al soției sale, Alina, s-a născut pe 15 aprilie 2022 la Spitalul Polizu și a primit numele botezului după străbunicul său, Regele Mihai, fiind numit Mihai al României Medforth-Mills. Slujba de botez pentru strănepotul Regelui Mihai a avut loc la Catedrala din Alba Iulia, o ceremonie pe care Nicolae al României a considerat-o ca o legătură între trecut, prezent și viitor.

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri despre momentul în care a aflat că Victor Cornea are un băiețel. Ce a povestit artista: „Bănuia că, eu având doi copii…'

foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people