Alicia Vikander și Michael Fassbender au devenit în secret părinți pentru a doua oară

Alicia Vikander și Michael Fassbender și-au mărit familia!

Alicia Vikander și Michael Fassbender au devenit în secret părinți pentru a doua oară

Alicia Vikander a dezvăluit că a devenit mamă pentru a doua oară. Într-un nou interviu pentru ELLE UK, actrița Taylor Russell a lăudat-o pe Vikander, în vârstă de 35 de ani, spunând că a fost „foarte impresionată” de munca fizică pe care aceasta a depus-o pentru viitorul lor film, Hope, mai ales în contextul în care câștigătoarea premiului Oscar „tocmai născuse al doilea copil.”

Alicia Vikander i-a răspuns apoi colegei sale, spunând:

„Toate femeile au experiențe atât de diferite, iar pentru mine a fost cu siguranță mai greu a doua oară. Dar cred că antrenamentul a făcut totul mai ușor. A parcurge acele nouă luni este ca un maraton, așa că ajută dacă ești puternică la început. Este atât de solicitant din punct de vedere fizic și am atât de multă admirație pentru orice femeie care a trecut prin asta.”

Vikander a continuat spunând că a interpretat nașterea pe ecran de patru ori înainte de a o experimenta în viața reală: „Ca actor, meseria ta este să te prefaci, dar de fiecare dată când trebuia să nasc, spuneam fiecărei femei de pe platou: „Îmi pare rău.” Mă simțeam ca o impostoare.”

Chiar dacă a confirmat venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său, Alicia Vikander nu a dezvăluit numele sau sexul bebelușului. Cu toate acestea, a vorbit despre cum reușește să găsească un echilibru între viața personală și carieră.

„Mă pregătesc pentru două joburi în acest moment și am ajuns într-un punct în care găsesc echilibrul între muncă și viața de familie. Am redus totul la două lucruri acum – oamenii cu care vreau cu adevărat să lucrez și proiectele care simt că îmi vor oferi o perioadă creativă și plină de bucurie. Sunt privilegiată că am opțiunea de a alege dacă lucrez la aceste lucruri mari. Am mereu o stare de tristețe când termin un job. Mai ales dacă a fost unul dintre acele bune, pe care, pe măsură ce îmbătrânesc, le caut.”

„Am simțit asta la Firebrand„, a spus actrița, referindu-se la noul său film care se concentrează asupra celei de-a șasea soții a regelui Henric al VIII-lea, Katherine Parr. „E un subiect foarte dificil, dar ne-am distrat de minune. Așa că există o tristețe că s-a terminat, dar este, de asemenea, ca și cum ai fi terminat un sprint. Sunt obosită și, până la sfârșitul jobului, deja încep să mă uit la altceva.”

Actrița a adăugat: „Trebuie să te lași dus de val. Nu poți controla propria muncă, ceea ce este un sentiment foarte ciudat. Dar apoi conștientizezi că, de fapt, asta înseamnă să fii actor. Poate fi foarte greu uneori.”

Alicia Vikander și Michael Fassbender s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Light Between Oceans. La sfârșitul anului 2014, cei doi au fost surprinși la diferite întâlniri romantice, însă au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor până la Premiile Oscar. Atunci, ei au stat unul lângă altul și s-au sărutat în momentul în care Alicia a primit Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar. După trei ani de relație, în 2017, cei doi s-au căsătorit. Aceștia au avut parte de o ceremonie restrânsă și intimă în Ibiza. În 2021, Alicia Vikander și Michael Fassbender au devenit părinți pentru prima oară.

Anul trecut, actrița a mărturisit că a suferit un avort spontan „extrem” înainte de a rămâne însărcinată cu primul ei copil.

„Avem un copil acum, dar ne-a luat timp. Am încercat să rămân însărcinată pentru o vreme. Am luptat pentru o vreme. Pentru o perioadă, nu am crezut că aș putea rămâne însărcinată.”

Citește și:
Vedete la olimpiadă: starurile au celebrat deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris în stil mare

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people