Alice Peneacă a născut și a publicat prima imagine cu fetița ei

Alice Peneacă a născut. Modelul a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare prima imagine cu fetița ei.

Alice Peneacă a născut și a publicat prima imagine cu fetița ei

Alice Peneacă a născut o fetiță. Fotomodelul a devenit pentru prima dată mamă. 

Anunțul că Alice Peneacă a născut a venit din partea ei. Modelul a împărtășit pe rețelele de socializare prima imagine cu fetița. Până acum, nu a oferit mai multe detalii cu privire la cum a decurs nașterea. 

Foto: Instagram

În luna februarie a acestui an, Alice Peneacă a anunțat că este însărcinată. Fotomodelul a împărtășit vestea cu urmăritorii de pe rețelele de socializare. Vedeta trăiește de aproximativ un an o poveste de dragoste cu Dragoș Caliminte, care este un antreprenor din Constanța.

Vestea că Alice Peneacă este însărcinată a fost confirmat de către vedetă, care a publicat pe contul personal de Instagram un video în care își arată cu mândrie burtica de gravidă. 

„Echipa noastră se mărește”, a fost mesajul transmis de Alice Peneacă pe Instagram. 

La scurt timp după ce fotomodelul a publicat acest video, a primit foarte multe mesaje și urări de bine. „Superb! Felicitări!”, „Felicitari! Să fiți sănătoși!”, „Felicităăări! Sarcină ușoară!”, „Felicitări! Sarcină ușoară și multă sănătate”, „Felicitări!!❤️ O să aveți cel mai frumos copil!!”, „Original modul de a anunța! Congrats! Sarcină ușoară”, „Felicitări!!!! Sarcină ușoară și multă sănătate!”, sunt câteva dintre mesajele pe care Alice Peneacă le-a primit pe Instagram după ce a anunțat că este însărcinată. 

Acum ceva timp, Alice Peneacă a făcut o serie de mărturisiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul ei, Dragoș Caliminte. La acel moment, modelul mărturisea că nu și-au făcut planuri de nuntă. 

„Foarte bine sunt. Nu se vede? Super bine sunt! Foarte fericită! Foarte bine suntem! Nu e musai de făcut nuntă! Noi ne înțelegem bine! Suntem împreună de mult timp!”, a declarat Alice Peneacă pentru ciao.ro

La rândul său, Dragoș Caliminte a spus cum privește căsătoria, dar și ce admiră cel mai mult la Alice Peneacă. 

„E o normalitate, nu e  o chestie care schimbă ceva!”

Cei doi fac o echipă și în plan profesional, ocupându-se împreună de o afacere. 

„Noi ne-am deschis o afacere împreună și ne ocupăm de asta momentan. (…) Da, da! Ne înțelegem foarte bine, ne potrivim în tot, sincer”, a mai precizat Alice Peneacă pentru sursa citată. 

Alice Peneacă este unul dintre cele mai de succes modele din România și are apariții în numeroase publicații glossy, printre care și în ELLE România. A fost protagonista mai multor campanii și editoriale foto ale mai multor brand-uri cunoscute în întreaga lume. De asemenea, a apărut și în câteva filme, cum ar fi Pioneers Palace, regizat de Bobby Păunescu, dar și în Pup-o, mă! 3, lansat în 2023 și regizat de Tudor Botezatu, unde joacă alături de Alin Panc, Cosmin Seleși, Kristina Cepraga, fiind câteva dintre numele din distribuție. 

În ceea ce privește viața personală, Alice Peneacă formează de aproape un an un cuplu cu Dragoș Caliminte. Fotomodelul nu a ascuns relația pe care o are cu el și a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apar în ipostaze tandre. 

În trecut, Alice Peneacă a format un cuplu alături de Bobby Păunescu. S-au căsătorit în 2015, după 2 ani de relație. În luna decembrie a anului 2018, fotomodelul și regizorul au divorțat.

Citește și:
Salma Hayek, ipostază inedită alături de soțul ei, François-Henri Pinault. Cum s-a fotografiat actrița la piscină

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people