Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, imagini emoționante de la botezul fiicei lor, Alegra

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au trăit momente speciale în acest weekend, când și-au botezat cea de-a doua fetiță.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, imagini emoționante de la botezul fiicei lor, Alegra

Duminică a fost o zi deosebit de importantă pentru Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, deoarece au botezat-o fiica lor, Alegra Nova. Cei doi au postat imagini emoționante de la evenimentul mult așteptat pe rețelele de socializare, fiind extrem de fericiți și împliniți.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fiica

Cu o carieră impresionantă în showbiz-ul românesc și abilități sportive remarcabile, Vladimir Drăghia a câștigat inimile publicului din România încă de la primele sale apariții. Însă, succesul său nu se limitează doar la carieră, ci se extinde și la viața personală, având o familie frumoasă și împlinită alături de partenera sa de viață, Alice. Duminică, familia actorului s-a bucurat de un eveniment foarte important și anume botezul celei de-a doua fetițe, Alegra.

sursa: instagram
sursa: instagram

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt foarte activi pe rețelele de socializare și postează multe momente importante cu fanii lor. Astfel, nu puteau să nu împărtășească cu toată lumea faptul că fiica lor cea mică a fost botezată, deoarece este un moment atât de important pentru familia lor. Vladimir și Alice și-au arătat emoțiile în fața urmăritorilor de pe Instagram, postând imagini din timpul botezului fiicei lor în secțiunea InstaStory.

sursa: instagram

Partenera actorului și-a făcut o schimbare de look

Pentru acest eveniment, Alice Cavaleru a ieșit în evidență cu o ținută superbă. Rochia acesteia a atras toate privirile, fiind formată din mai multe rânduri de volane albe cu buline negre, foarte voluminoase. Cum în urmă cu câteva zile și-a făcut o schimbare radicală de look, Alice și-a purtat părul proaspăt tuns desprins, iar machiajul a fost unul natural și discret.

Alice a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look radicală! Până acum, vedeta era cunoscută pentru părul lung, de culoare castanie și bucle lejere, însă astăzi a hotărât să facă o schimbare majoră. Alice a mers la salon și s-a transformat complet, obținând un look spectaculos, special pentru marele eveniment ce a avut loc în acest weekend.

„Simțeam nevoia de o schimbare. Părul nu mă mai asculta. Pluuus că urmează petrecerea de botez a Alegrei și rochia pe care o să o port nu suportă păr lung desprins (iar eu nu știu să-mi prin părul altfel decât în mombun)”, a scris Alice Cavaleru pe Instagram.

Este cunoscut faptul că Vladimir Drăghia și-a găsit fericirea alături de partenera lui, iar cuplul are o familie împlinită cu cele două fetițe ale lor. Cei doi sunt inseparabili și se sprijină unul pe celălalt în toate situațiile, atât cele bune cât și cele mai puțin plăcute. Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia sunt modele de părinți și se implică profund în creșterea fetițelor.

La câteva luni după ce devenise mamă pentru a doua oară, Alice Cavaleru a transmis un mesaj emoționant în care își exprima sentimentele profunde de fericire și împlinire.

„Trei luni și două zile de bucurie cu Alegra-Nova.
Încerc să mă bucur în tihnă de fiecare secundă pentru că timpul zboară, dar în ultimul timp, viața mea e un carusel: când e totul pe slow și mă bucur de puiuțul meu cel mic, când e totul pe repede-înainte și trebuie să mă ocup și de puiuțul cel mare, de proiecte și de deadline-uri.
Anul acesta a fost o lecție pentru mine pentru că am fost nevoită să învăț că lucrurile nu se întâmplă în ritmul în care îmi doresc, că nu le pot face pe toate…
Dar când trag linie, tot mi se pare că sunt muuuuult pe plus. Când mă uit la cât de mare, inteligentă și adorabilă este Zora, când mă uit la Alegra cum zâmbește după ce am așteptat-o atât de mult (și am trecut prin ceva peripeții), sufletul meu e mulțumit și liniștit”, a scris Alice Cavaleru în descrierea unor fotografii adorabile cu fiica ei.

Citește și:
Accesoriile lui Kate Middleton de la încoronarea Regelui Charles al III-lea au semnificații speciale și încalcă tradiția regală

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people