Alice Cavaleru, confesiuni oneste despre viața de mamă a doi copii: „De multe ori e copleșitor…”

Alice Cavaleru a dezvăluit realitatea vieții de familie din spatele camerelor de filmat.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Actorul și creatoarea de conținut trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste, iar în iulie 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe o plajă privată din Mamaia. Au împreună două fete, pe Zora și pe Alegra Nova.

Viața cu doi copii mici poate fi cu adevărat provocatoare, iar Alice Cavaleru este foarte conștientă de acest lucru, mai ales de când a devenit mamă pentru a doua oară. Soția lui Vladimir Drăghia a adus pe lume a doua fiică a familiei acum un an și jumătate, iar de atunci trăiește o gamă variată de emoții și stări care pot fi extrem de copleșitoare.

Recent, Alice Cavaleru a dezvăluit cum arată cu adevărat viața ei cu doi copii mici și ce experiențe trăiește în spatele aparențelor de pe rețelele de socializare. Cu o sinceritate neobișnuită, Alice Cavaleru a recunoscut că rolul de mamă a doi copii poate fi uneori copleșitor, iar acele momente în care simte că totul este un haos nu sunt niciodată prezentate pe platformele sale de socializare.

Alice Cavaleru, detalii despre viața reală de mamă

Odată cu apariția celui de-al doilea copil în viața sa, responsabilitățile de zi cu zi s-au dublat, iar nopțile nedormite s-au transformat într-o obișnuință în această etapă a vieții sale. Această situație o face să simtă că nu mai poate gestiona totul cu ușurință și a vorbit deschis despre aceste lucruri.

„Viaţa cu doi copii.
Sau ce nu vede Instagram-ul.
De multe ori e copleșitor, aşa că încerc să îmi dozez cât mai bine prezența mea aici pentru că nu aş vrea să las impresia că viața mea e un parfum, că am timp să fac 1 milion de lucruri, iar alte mame să înceapă să se compare.
Toate avem zile bune și zile mai puțin bune”, a povestit Alice Cavaleru pe Instagram.

Creatoarea de conținut a povestit despre problemele cu care se confruntă în ceea ce o privește pe fiica ei cea mică, Alegra.

„Eu am avut o săptămână grea cu Alegra pentru că a fost fără lapte pe timpul nopții. Îi dau seara un biberon, cu ceva timp înainte de somn – ca să nu mai asocieze cu somnul, dar săraca se trezește pe la 1 și până pe la 5 dimineața ne chinuim una pe alta. Mai multe nopți a ronțăit pâine, banană pentru că spune într-una „papa” și „ouă”
Aşa că nu am văzut un progres. Nu era nicio diferență între cele 6 treziri pentru lapte (cam atâtea avea) și orele în care plânge și îmi pierd minţile încercând să o adorm când face ca un balaur. Practic, adoarme doar ca să se trezească 10 minute mai târziu cu mai multe forțe pentru plâns.
Clar nu funcționa, așa că acum experimentez faza în care îi dau un lapte pe la 1-2 când se trezește. De două nopți, are un biberon seara și unul noaptea şi în rest, doarme. Dacă ar funcționa așa, cu o singură trezire pe noapte ar fi perfect”, a mai povestit soția lui Vladimir Drăghia.

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Vladimir Drăghia făcut mărturisiri despre dinamica din familia lui, după ce el și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit părinți pentru a doua oară.

„Eu am preluat-o pe Zora, lângă care e o adevărată delectare să fiu, iar Alice e lipită de Alegra. Noi doi, eu și Alice, ne vedem printre rânduri, dar știm că trece repede, așa că ne bucurăm de ce ne putem bucura, cât durează. Creșterea copiilor este o suită de faze, de perioade; nu poți aștepta să treacă una, că vine alta lipită. Trebuie să-ți duci viața, adică ce ține de tine, de personal, concomitent cu fazele astea de creștere a copiilor, că altfel rămâi pe afară, nu mai ai loc niciodată de tine.”

Vladimir Drăghia a vorbit și despre posibilitatea ca familia lui să se mărească. Momentan, actorul și soția lui se concentrează pe creșterea celor două fiice.

„Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra. Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla”, a declarat Vladimir Drăghia pentru unica.ro. 

Citește și:
Channing Tatum și Zoë Kravitz, apariție rară în public. Cuplul a fost alături de Lenny Kravitz la primirea unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people