Alexia și Aris Eram fac echipă și după America Express. Cei doi frați lucrează împreună: „A fost super până acum”

Aris Eram a vorbit deschis despre colaborările pe care le are cu Alexia Eram pe rețelele de socializare și cum lucrează împreună după ce s-au întors din America Express.

Alexia și Aris Eram fac echipă și după America Express. Cei doi frați lucrează împreună: "A fost super până acum"

După experiența sa în cadrul emisiunii „America Express”, Aris Eram este din ce în ce mai activ pe platformele de socializare. În ultimele luni, fiul Andreei Esca a fost implicat în diverse campanii online alături de sora sa mai mare, Alexia Eram, fapt care l-a determinat să ia în considerare posibilitatea unei cariere în acest domeniu.

Aris Eram, despre colaborările cu sora lui în social media

Într-un interviu acordat pentru Unica.ro, tânărul în vârstă de 20 de ani a împărtășit sfaturi pentru noii concurenți de la emisiunea „Asia Express” și a explicat modul în care colaborează cu sora sa în proiectele în care sunt implicați.

„Nu știu, este încă o întrebare pe care mi-o pun (n.r. Dacă își dorește să devină creator de conținut). N-a fost niciodată scopul meu, dar o să văd dacă este ceva ce îmi place. Mi-a plăcut foarte mult pentru că tot timpul am dat de echipe foarte plăcute. Cu Alexia a fost super până acum. Vedem dacă mă descurc și singur”, a declarat Aris Eram pentru Unica.ro.

De asemenea, Aris Eram a dezvăluit că acum comunică mai bine cu sora lui în munca pe care o depun, spre deosebire de momentele din competiție: „100% da, în concurs era ceva greu”.

După participarea sa la emisiunea „America Express”, Aris Eram susține că singurul lui regret este acela că nu a reușit să câștige competiția alături de Alexia. În continuare, sfatul său pentru Nicolai Tand și, implicit, pentru ceilalți concurenți ai noului sezon „Asia Express”, este să trăiască în totalitate momentul.

„Lui Nicolai Tand i-am spus cel mai important sfat, pe care noi nu l-am prea respectat, să apreciezi momentul și să nu fii așa prins în concurs”, a adăugat Aris Eram pentru aceeași sursă.

Ce a declarat Alexia Eram despre America Express

În timpul unei sesiuni de Q&A pe care a organizat-o pe contul ei de Instagram, Alexia Eram a răspuns întrebărilor venite din partea fanilor, printre care una referitoare la experiența de care a avut parte pe „Drumul Soarelui”.

„Ai mai repeta America Express?”, a fost întrebarea primită de Alexia Eram, care a mărturisit că ar accepta fără să stea pe gânduri.

„Am primit foarte multe întrebări dacă aș mai repeta ‘America Express’. Răspunsul este DA! Mâine dacă ar trebui să plec din nou, aș face-o. A fost cea mai mișto experiență a mea și mi-ar plăcea să merg în alte țări și să am alte experiențe. Aș vrea să mai merg odată în ‘America Express’, tot cu Aris”, a fost răspunsul dat de Alexia Eram.

În urma unei competiții lungi, pline de provocări, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au obținut victoria în sezonul 6 al emisiunii „America Express”. Acest rezultat a fost primit cu dezamăgire de către Aris și Alexia Eram, care au ocupat locul doi în competiție.

„A fost cea mai tare experiență din viața mea. Mi se pare că am învățat foarte multe lucruri. Mi-am legat o nouă conexiune cu fratele meu. Pot spune că l-am regăsit. În primul rând, am descoperit bărbatul Aris. Mi se pare că acolo l-am redescoperit pe Aris. Cred că a fost o experiență extraordinară pentru amândoi”, a mărturisit Alexia Eram la Antena 1.

Citește și:
Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people