Alexia și Aris Eram, de la America Express la Chefi la cuțite. Ce au gătit cei doi în emisiune (VIDEO)

Aris și Alexia Eram au gătit pentru jurații Chefi la cuțite.

Seria vizitelor surpriză pentru jurații emisiunii Chefi la cuțite a continuat cu o echipă extrem de competitivă, dornică să-și testeze priceperea în bucătărie: Aris și Alexia Eram au venit să gătească pentru jurați.

„Mie îmi place foarte mult să gătesc. E ca un ritual relaxant. Cel mai mult gătesc steak”, a spus Aris Eram.

Alegerea lor în ceea ce privește rețeta cu care și-au dorit să impresioneze chefii au fost, însă, o tartă de praz.

„E bun, dar putea să fie și mai bun. Asta e o plăcintă cu praz”, a spus Orlando Zaharia.

Pentru deliciosul preparat pe care l-au gătit, cei doi frați au primit trei cuțite din partea juraților.

„E crud. Ar putea fi franțuzească, eu am lucrat cu francezii și ei mănâncă chestii din astea”, a adăugat chef Richard Abou Zaki.

Întrebați de chefi care a fost cea mai mare provocare pe parcursul competiției America Express, Alexia Eram a mărturisit că găsirea cazărilor, mai ales seara, le-a făcut cele mai mari probleme.

„Toate, dar în special să cauți cazarea seara”, a spus fiica Andreei Esca.

Cine i-a încurajat pe Alexia și Aris Eram să participe la America Express

Alexia și Aris Eram se bucură de o popularitate remarcabilă după ce au luat parte la America Express. Andreea Esca i-a încurajat să participe în cadrul show-ului de la Antena 1, iar tatăl lor, Alexandre Eram, i-a pregătit pentru competiție.

Recent, cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde au împărtășit detalii despre peripețiile lor în competiție și despre pregătirea intensivă oferită de tatăl lor înainte de a intra în show. Alexia și Aris Eram au dezvăluit că mama lor, Andreea Esca, i-a încurajat să participe la America Express.

„Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni. (…) Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm”, a mărturisit Alexia Eram la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. (…) Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”., a adăugat Aris.

Întrebați cum a reacționat mama lor când a aflat că vor să plece în America Express, Alexia a dezvăluit că Andreea Esca i-a încurajat și i-a îndemnat să accepte provocarea.

„Mama nu e deloc așa, mama ne împinge. (…) Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express”, a spus Alexia.

Cei doi copii ai Andreei Esca și lui Alexandre Eram au afirmat că, în situația în care ar fi fost nevoiți să aleagă un alt membru al familiei pentru a participa la America Express, ar fi preferat să meargă cu tatăl lor.

„Tata e o combinație perfectă. Are cultură generală, știe cu lucrurile logice, e handyman (n.r. – om priceput la toate), dar în același timp e și foarte competitiv. M-ar fi inhibat puțin dacă aș fi mers cu el. Nu aș fi plâns, pentru că mi-ar fi fost așa… (…) Tata face foarte multe lucruri, știe foarte multe lucruri”, a mai spus Alexia Eram despre tatăl ei.

Citește și:
Angelina Jolie renunță la actorie? Declarațiile surprinzătoare făcute de actrița în vârstă de 48 de ani

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people