Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit după 8 ani de relație? De ce fanii cred acest lucru și de la ce au început zvonurile

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar recent au sărbătorit opt ani de relație.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar pe 30 iulie au împlinit opt ani de relație, sărbătorind cu imagini inedite și declarații superbe de dragoste unul față de celălalt.

Cu toate acesta, conform celor mai recente zvonuri mondene, relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh ar fi ajuns la final. Conform Cancan.ro, cei doi s-ar fi separat în urmă cu aproximativ o lună, pe cale amiabilă, fără scandal sau cuvinte urâte. În timp ce Alexia a ales să plece câteva săptămâni din România, cu diverse proiecte personale, iar Mario a rămas în București, unde s-a concentrat pe concerte și a compus în studio.

În plus, fanii cred că noua melodie pe care a lansat-o Mario Fresh, „Nu plânge”, este dedicată Alexiei Eram și face referire la despărțirea celor doi.

„Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi,
Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi
Și-ți spuneam că faci cât un univers,
Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?
Nu zic nu, eu aș ieși, dar nu vreau să mă vezi că-s bine”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Mai mult decât atât, Mario Fresh a declarat într-un interviu recent că melodia este inspirată din realitate.

„Piesa mă emoționează foarte tare, are o încărcătură emoțională foarte mare. E o piesă reală, e o piesă scrisă din suflet”, a declarat Mario Fresh la Kiss FM.

Zvonuri cu privire la despărțirea celor doi au apărut și la începutul anului, atunci când Mario Fresh a surprins pe toată lumea cu decizia de a-și sterge fotografiile de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram. Artistul a oferit apoi o explicație prin care și-a justificat gestul neașteptat.

Mario Fresh a dezvăluit într-un interviu faptul că ștergerea fotografiilor reprezintă un prim pas dintr-un important proiect profesional. Astfel, ștergerea pozelor au însemnat încheierea unui capitol și deschiderea către unul nou.

„Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun. E un proiect și un plan foarte bine pus la punct. Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize”, a declarat Mario Fresh pentru Antena Stars.

Mario Fresh, cuvinte de laudă la adresa Alexiei Eram

Într-un interviu acordat recent, Mario Fresh a vorbit despre partenera lui, având numai cuvinte frumoase de spus.

„Alexia este omul care mă înțelege si probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos. O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru că Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptam amândoi cu bune și cu rele”, a dezvăluit artistul pentru Unica.ro.

Cântărețul a vorbit pe un ton amuzant și despre calitățile și defectele partenerei sale.

„Trebuie să găsești persoana care te vede chiar și atunci când ți-ai dori să fii invizibil. Persoana care îți vede tot și nu se sperie. Calitatea ei e înțelegerea, în ciuda faptului că publicul a văzut ambiția si spiritul competitiv (râde). Pe plan personal este un om îngăduitor si răbdător. Defectul ei sunt eu (râde)”, a mai spus Mario Fresh pentru sursa citată.

Întrebat cum este el în relația cu fiica Andreei Esca, Mario Fresh s-a descris ca un partener normal, care face și lucruri casnice

„Scrie multe piese de dragoste (râde). Spăl săptămânal pantofii mei și ai Alexiei, pentru că nu accept să fie pantofii murdari, duc gunoiul. Lucruri normale, pe care le facem cu toții”, a mai spus el.

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people