Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit 8 ani de relație. Cum a surprins-o artistul pe partenera sa

Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc aniversarea lor de opt ani într-o manieră romantică.

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc, iar pe 30 iulie au împlinit opt ani de relație. Cei doi se iubesc profund și nu ezită să arate asta. Pe rețelele sociale, creatoarea de conținut a împărtășit o fotografie într-un decor romantic, arătând cum au ales să marcheze această ocazie specială.

Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 8 ani de relație

Cei doi au sărbătorit opt ani de iubire și au multe planuri de viitor. Pentru a celebra această zi, Alexia Eram a postat pe rețelele de socializare o imagine ce surprinde un buchet de flori pe o masă, înconjurat de lumânări în formă de inimă, într-o atmosferă foarte romantică.

„Opt ani cu inima mea”, a scris Alexia Eram pe rețelele de socializare.

Într-un interviu acordat recent, Mario Fresh a vorbit despre partenera lui, având numai cuvinte frumoase de spus. Artistul a precizat că Alexia este singura care îl înțelege, având și foarte multă răbdare în relația lor.

„Alexia este omul care mă înțelege si probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos. O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru că Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptam amândoi cu bune și cu rele”, a dezvăluit artistul pentru Unica.ro.

Ce spune artistul despre relația lor

Cântărețul a vorbit pe un ton amuzant și despre calitățile și defectele partenerei sale.

„Trebuie să găsești persoana care te vede chiar și atunci când ți-ai dori să fii invizibil. Persoana care îți vede tot și nu se sperie. Calitatea ei e înțelegerea, în ciuda faptului că publicul a văzut ambiția si spiritul competitiv (râde). Pe plan personal este un om îngăduitor si răbdător. Defectul ei sunt eu (râde)”, a mai spus Mario Fresh pentru sursa citată.

Întrebat cum este el în relația cu fiica Andreei Esca, Mario Fresh s-a descris ca un partener normal, care face și lucruri casnice

„Scrie multe piese de dragoste (râde). Spăl săptămânal pantofii mei și ai Alexiei, pentru că nu accept să fie pantofii murdari, duc gunoiul. Lucruri normale, pe care le facem cu toții”, a mai spus el.

Alexia Eram a discutat recent despre sacrificiile pe care este dispusă să le facă într-o relație. Ea a subliniat că atunci când iubești cu adevărat pe cineva, ești pregătit să faci orice pentru acea persoană, având încredere că sentimentele sunt reciproce.

„Cred că atunci când iubești faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta. Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă Doamne Ferește are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima”, a povestit Alexia Eram pentru Spynews.

Citește și:
Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 19 ani și a surprins cu cele mai recente imagini

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people